Ziua Copilului este sărbătorită pe note muzicale la Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan, cu Voltaj Academy și Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”

La Centrul Comercial Auchan Titan și Vulcan Value Centre, Ziua Copilului este sărbătorită pe note muzicale, cu multă energie și voie bună. Pe 1 iunie, începând cu ora 16:00, șapte trupe de copii formate la Voltaj Academy vor fi prezente pentru prima dată într-un centru comercial din România și vor concerta pe Scena Comunității de la Auchan Titan, într-o premieră absolută. 

Surprizele continuă la Centrul Comercial Auchan Titan 

Începând cu ora 19:00, clienții Centrului Comercial Auchan Titan sunt invitați să se delecteze cu o reprezentație din partea Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. Concertul va dura o ora, iar accesul este gratuit.

Corul Madrigal aduce bucurie și la Vulcan Value Centre

Tot pe 1 iunie, începând cu ora 16:00, timp de o oră, vizitatorii Vulcan Value Centre se vor delecta cu muzică corală – „Ora Copiilor”, un eveniment din partea Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și a Programului Național Cantus Mundi.

Despre Centrul Comercial Auchan Titan

Centrul Comercial Auchan Titan a fost inaugurat în anul 2007 și găzduiește magazine pentru toate nevoile și interesele, incluzând și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: cafenele, fast food-uri, magazine de fashion, de încălțăminte, magazine de electronice și electrocasnice, dar și un cinema, pentru iubitorii de filme.

Despre Vulcan Value Centre

Vulcan Value Centre se află în București, pe Strada Mihail Sebastian 88 și pune la dispoziția clienților săi o varietate de magazine pentru toate nevoile: farmacie, pet shop supermarket, cafenele, magazine de fashion, de electronice și electrocasnice și multe altele.