Yellowstone revine joi, 14 noiembrie, doar pe SkyShowtime

SkyShowtime a anunțat că succesul global Yellowstone, produs de MTV Entertainment Studios și 101 Studios, își va face mult așteptata revenire joi, 14 noiembrie. Super-producția este în prezent în curs de filmare în Montana.

Yellowstone prezintă povestea familiei Dutton, care controlează cea mai mare fermă de vite din Statele Unite. Printre alianțe schimbătoare, crime nerezolvate, răni deschise și respect câștigat cu greu – ferma este în conflict constant cu cei cu care se învecinează – un oraș în expansiune, o rezervație indiană și primul parc național al Americii.

Yellowstone este co-creat de scenaristul nominalizat la Oscar® Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water și Sicario) și John Linson. Printre producătorii executivi se numără John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros și Keith Cox. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime este disponibil direct către consumator prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și prin intermediul site-ului său www.skyshowtime.com.

Prețul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar prețul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate.

Sezoanele 1-5 din Yellowstone sunt acum disponibile pentru vizionare doar pe SkyShowtime.

Yellowstone face parte din oferta de divertisment semnată de Taylor Sheridan, pe care o putem urmări SkyShowtime, care include: 1883, 1923, Lawmen: Bass Reeves, Mayor of Kingstown, Lioness, Tulsa King și Landman, serial ce va fi disponibil pentru vizionare pe platforma SkyShowtime anul acesta.