Vara vine la Mega Mall București cu distracție și evenimente gratuite pentru toată familia

Mega Mall București inaugurează vara cu activități gratuite în mini-vacanță, invintând familiile să se bucure de ateliere pentru copii, un workshop de coregrafie, un concurs de streetdance și surprize în magazine. Accesul este liber, iar distracția garantată.

Workshop & Choreo Show Off: Lyle Beniga

Pe 4 iunie, publicul va avea parte de un eveniment spectaculos: renumitul coregraf și dansator Lyle Beniga va susține un workshop de coregrafie și va juriza concursul de streetdance Choreo Show Off organizat de Dance Prestige alături de Mega Mall București.

Workshopul are loc de la ora 11.00, în zona parcării exterioare, nivel 2b, durează o oră și jumătate și se adresează dansatorilor de nivel intermediar până la avansat, fără restricție de vârstă.

În intervalul orar 16.00-21.00 cele mai bune trupe își vor prezenta coregrafiile cu minimum două stiluri de streetdance în fața renumitului coregraf. La concurs poate participa oricine, indiferent de vârstă. Categoriile sunt: grup (7 – 15 persoane), trio și duo (adulți/copii), oferind tuturor șansa de a-și arăta talentul și de a câștiga. Choreo Show Off va avea loc în interiorul centrului comercial la nivelul 2, intrarea principală.

Lyle Beniga este un apreciat coregraf de Hip-Hop din Los Angeles, cunoscut pentru colaborări cu Miley Cyrus și Justin Timberlake și pentru stilul său inovator. A dansat în tributul pentru Michael Jackson la MTV Video Music Awards 2009 și predă la renumitul Debbie Reynolds Dance Studio.

Art & Play: ateliere creative pentru copii și părinți

Între 1 și 4 iunie, copiii și adulții sunt așteptați la atelierele creative organizate de Rembrandt Art School, la nivelul 2, intrarea principală. Participarea este gratuită.

Joi, 1 iunie ZIUA COPILULUI – Program ateliere: 11.00-17.00 

11.00-14.00 Atelier Artsy – pictură pe tricouri

14.00-16.00 Atelier Cool – personalizare haine din garderoba proprie

Un artist va sta la dispoziția clienților și va picta manual pe orice articol: tricouri, geci, teniși, adidași, șepci, huse de telefon.

15.00-16.00 Atelier tatuaje temporare cu henna

15.00-17.00 Atelier pictură pe cănuțe de portelan, cu mesaje, folosind materiale profesionale

Expoziția cursanților Rembrandt Art School, copii și adulți: 300 de lucrări vor fi expuse în cadrul evenimentului.

17.00 Vernisajul expoziției și premierea cursanților

Vineri, 2 iunie – Program ateliere: 15.00-18.00 

15.00-16.00 Ateliere creative pentru copii – pictură pe apă, tehnica marbling

16.00-17.00 Atelier creativ decorativ – pictură cu flori naturale, pentru adulți și copii

17.00-18.00 Atelier decorativ – tehnica servețelului pe lemn, pentru adulți și copii

15.00-18.00 Vizitarea expoziției cursanților de la Rembrandt Art School

 

Sâmbătă, 3 iunie – Program ateliere: 11.00-17.00 

11.00-13.00 Atelier pictură pe vaze din sticlă, pentru adulți și copii

13.00-15.00 Atelier pictură pe pietre, pentru adulți și copii

15.00-17.00 Ateliere pictură pe sacoșe textile, personalizare unicat, pentru adulți și copii

11.00-17.00 Vizitarea expoziției cursanților de la Rembrandt Art School.

 

Duminică, 4 iunie – Program ateliere: 11.00-16.00 

11.00-14.00 Atelier pictură pe tricouri, pentru adulți și copii

14.00-16.00 Atelier desen în markere – personaje Disney: Tom & Jerry, Mickey Mouse, Pluto, Pantera Roz, Patrula Cățelușilor, Peppa Pig, Pikachu.

Premii și distracție la Romania Store

Pe 1 iunie, de la ora 17.00 până la 19.00, copiii și părinții sunt așteptați în Romania Store, la etajul 1, să înscrie goluri alături de RONNY, mascota care susține Echipa Națională.

Simulatorul de penalty-uri este un joc Nintendo în care participanții vor avea atașat la picior un device cu ajutorul căruia trebuie să lovească mingea când aceasta este centrată pe monitor. Jucătorii care dau gol intră în tombolă pentru a câștiga unul dintre cele 15 kituri de suporter: tricou, cană și eșarfă.

Program de magie la Dr. Max

Pe 1, 2 și 4 iunie, în fața Hiper Farmaciei Dr.Max vor avea loc spectacole speciale de magie pentru cei mici. Magicianul Cristian Denis își va fermeca publicul pe 1 iunie de la 14.00 la 15.00, iar pe 2 și 4 iunie de la 11.00 la 12.00.

Pentru mai multe informații despre activitățile gratuite de la Mega Mall București vizitați site-ul oficial.

 

***

 

Despre Mega Mall București

 

Mega Mall București este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București, inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate de restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de TrickShot Mega Mall, sală de jocuri deschisa non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Bigotti,  Adidas, Nike, JD Sports, Foot Locker, Lee Cooper, Douglas, Nala, NEXT, Tommy Jeans, Hervis, ECCO, HUMANIC, Benvenuti, Sportisimo, Intersport, MAC,  Aldo, B&B Collection, Kultho sau iStyle. Oferta de foodcourt cuprinde  cafenele precum Manufaktura și, din 2017, restaurante ca Taco Bell, McDonalds și Trickshot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu biliard și bowling. Tot la Mega Mall Bucuresti au fost deschise primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz și Burger King din România. În decembrie 2019, a fost inaugurată cafeneaua-concept Starbucks, amenajată sub formă de insulă. Începând cu noiembrie 2022, vizitatorii Mega Mall București pot descoperi primul magazin fizic epantofi.ro la parter cu zonă Modivo la nivelul 1.

 

  • Petrece mini-vacanța dintre Ziua Copilului și Rusalii la Mega Mall București
  • Choreo Show Off cu Dance Prestige x Lyle Beniga
  • Ateliere gratuite pentru copii, spectacole de magie, tombolă cu premii