Urmărește trailerul pentru ultimul sezon din Sex Education!

Astăzi, Netflix lansează trailerul celui de-al patrulea și ultimul sezon al seriei de succes Sex Education.

Trailerul prezintă un sezon plin de noi experiențe sexuale, dezvoltare personală, dragoste, râsete, lacrimi, prietenie și mai mult din garderoba fabuloasă a lui Eric. Îi reîntâlnim pe Jean, care e din nou în emisie și cu o nouă șefă (interpretată de Hannah Gadsby), pe Adam care lucrează la o fermă (?), precum și priceperea artistică a lui Aimee. Și… pe Maeve, care se întoarce la Moordale pentru o primă întâlnire reală cu Otis . 

Sezonul acesta marchează ultimele urale pentru gașca de la Moordale, care ne-a bucurat ecranele din 2019. Acum este timpul să pregătim șervețelele și să ne luăm rămas bun cu opt noi episoade, cu un final care durează 83 de minute.

Sezonul 4 din Sex Education vine pe Netflix pe 21 septembrie 2023.

Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, Otis și Eric au în față o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraieri. Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale. Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, la colegiu lucrurile ating un cu totul alt nivel. În fiecare zi se țin cursuri de yoga în curte, peste tot este promovată sustenabilitatea și există un grup de copii care sunt populari pentru că sunt… amabili?! Viv este total bulversată de abordarea non-competitivă, bazată pe puterea exemplului studenților, în timp ce Jackson încă se luptă să uite de Cal. Aimee încearcă ceva nou, și anume cursuri avansate de artă, iar Adam încearcă să-și dea seama dacă studiile la acest nivel sunt pentru el. În SUA, Maeve își trăiește visul la prestigioasa universitate Wallace, sub îndrumarea autorului-cult Thomas Molloy. Otis tânjește după ea, în timp ce încearcă să se adapteze la noua situație, aceea de a nu mai fi singurul copil din familie sau singurul terapeut din campus…

Asa Butterfield revine în rolul lui Otis Milburn, iar alături de el revin și Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair PetrieSamantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar și Daniel Ings.

Acestora li se vor alătura și actorul câștigător al premiului Emmy și vedeta din Schitt’s CreekDan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), actrița și modelul Jodie Turner Smith, comedianul Eshaan Akbar, dar și nou-veniții Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean și Imani Yahshua.

De la lansarea pe Netflix din 2019, seria Sex Education a fost nominalizată și a câștigat mai multe premii, inclusiv premiul pentru cel mai bun serial de comedie pentru sezonul 3 la cea de-a 50-a ediție a Premiilor Emmy, din 2022. Sex Education: Sezonul 3 a avut 66,6 milioane de vizualizări în primele 91 de zile.

La începutul lunii iulie, Netflix a anunțat că sezonul patru va fi ultimul sezon al serialului, printr-o scrisoare deschisă adresată fanilor de la creatoarea, scriitoare principală și producătoarea executivă, Laurie Nunn, care a spus: „Suntem incredibil de mândri de Sex Education și ne simțim îndatorați scriitorilor, distribuției și echipei noastre geniale care a pus atâta inimă în realizarea fiecărui episod. Au muncit pentru a vă aduce ultimul sezon și abia așteptăm să îl împărtășim cu voi”.

  • Creatoare și scriitoare principală: Laurie Nunn
  • Scris de: Troy Hunter, Krishna Istha, Selina Lim, Ethan Harvey, Annalisa Dinnella, Bella Heesom și Thara Popoola
  • Regizat de: Dominic Leclerc, Michelle Savill și Alyssa McClelland
  • Producători executivi: Laurie Nunn, Jamie Campbell, Ben Taylor, Clare Couchman
  • Producătorul seriei: Callum Devrell-Cameron
  • Produs de: Rem Conway

Sex Education: Sezonul 4 este produs de Eleven pentru Netflix.  Filmările au avut loc în 2022-2023 în Țara Galilor, Marea Britanie.

  • Instagram: @sexeducation
  • Twitter: @sexeducation
  • Facebook: @s3xeducation