The Perfect Escape, disponibil pentru streaming exclusiv pe SkyShowtime din 4 aprilie

The Perfect Escape, filmul regizat de o echipă de români, ce prezintă patru cupluri care își redescoperă relațiile, va fi disponibil pentru streaming exclusiv pe SkyShowtime din 4 aprilie 2024.

Filmul regizat de Cristina Jacob urmărește călătoria a patru cupluri în timp ce își reaprind relațiile, fiecare străduindu-se să-și caute un viitor, unul care să-l includă pe cât posibil și pe partener, într-un singur weekend. The Perfect Escape este o comedie romantică care explorează dinamica a patru cupluri din generații diferite, toate ducând la hotelul Perfect Escape pentru a sărbători petrecerea de final de an.

Descriindu-se ca un refugiu ecologic, oferind hrană sufletului și nu numai, hotelul se află amplasat într-o locație montană îndepărtată. Cu toate acestea, două furtuni se arată la orizont: o furtună de zăpadă, la propriu, dar și o furtună de neînțelegeri, dezvăluiri șocante, nuditate neintenționată, încăierări înzăpezite, legături romantice neașteptate și realizări care schimbă viața.

Inițial numit “Evadarea perfectă”, hotelul începe în curând să semene mai mult cu o “capcană perfectă” pentru oaspeții săi. Cu toate acestea, evadarea se materializează în cele din urmă în cele mai neprevăzute maniere. Așteptările sunt mari pentru toți cei implicați, depășind adesea realitatea. Ceea ce își doresc și ceea ce au nevoie cu adevărat se dovedesc a fi distincte. Aspirațiile lor se ciocnesc cu nevoile lor reale și sunt pe punctul de a fi descoperiți.

Sebastian [Bogdan Iancu], un student lipsit de griji, visează să devină cântăreț și compozitor și să-și consolideze relația cu Laura – Maëva Demurger, care, în schimb, pledează pentru o relație deschisă și nu este impresionată de ambițiile muzicale ale lui Sebastian. Susanna [Giorgia Sinicorni] și Scott [Nigel Whitmey], un cuplu mai în vârstă, se trezesc prinși într-o căsnicie învechită, tânjind după emoție, afecțiune și înțelegere, deși nu unul de la celălalt. Alessa – [Laura Hamisultane] și Frankie – [Aggy K. Adams], un cuplu gay mândru, aspiră să devină părinți; în timp ce Alessa caută donatorul perfect de spermă, Frankie se îngrijorează de statutul ei de influencer online și este predispusă la crize atunci când Wi-Fi nu este disponibil în munți.

În ceea ce-i privește pe managerii hotelului, Joel și Britta, Baby Boomers relaxați și, probabil, cei mai cu picioarele pe pământ indivizi în mijlocul haosului, ei folosesc mijloace creative pentru a menține armonia între oaspeți. În acest proces, ei își redescoperă propria pasiune unul pentru celălalt.

Călătoria întreprinsă de toți este uneori dureroasă, absurdă, jucăușă și plină de bucurie, ducând la revelații diferite pentru fiecare cuplu. Unii invata ca este preferabil să se țină de ceea ce au deja, în timp ce alții își dau seama că satisfacerea dorințelor lor secrete nu este neapărat un lucru rău. În cele din urmă, ei ajung să înțeleagă că relațiile sunt o saga continuă, în continuă evoluție.

The Perfect Escape este regizat de Cristina Jacob, iar Daniel Iacob și Adrian Sârbu sunt producători. Filmul a fost produs de Zazu Film.  The Perfect Escape va fi disponibil pentru streaming numai pe SkyShowtime începând cu 4 aprilie.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

Pentru mai multe detalii, accesează:

Despre SkyShowtime

 

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

Lansat în 2023 pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung și pe internet.