TeenNick s-a lansat pe micile ecrane, cu o grilă de programe dedicată exclusiv adolescenților

TeenNick, cea mai nouă televiziune din portofoliul ViacomCBS Networks International poate fi urmărit pe micile ecrane din România începând de azi, 12 ianuarie. Dedicat exclusiv adolescenților, TeenNick are o grilă de programe care cuprinde seriale de acțiune, comedie și dramă produse de Nickelodeon. Printre show-urile difuzate se numără: iCarly, Sam și Cat, Big Time Rush, Bobocii, Hunter Street, Bella și Buldogii, Totul și ceva mai mult și multe altele.

Totul și ceva mai mult (sâmbătă-duminică, la 13.10) îi prezintă pe cei mai amuzanți copii din cel mai hazliu show din America, cu o distribuție nouă.

Serialul iCarly” (luni-vineri, de la 17.30) spune povestea adolescentei Carly, care își produce propriul show online împreună cu prietenii ei: Freddie, Sam și Gibby. Emisiunea sa este transmisă dintr-un studio pe care Carly l-a construit chiar în apartamentul ei.

Sam şi Cat” (luni-duminică, de la19:00) le are în centru pe Sam Puckett și Cat Valentine, două tinere care, după o serie de evenimente comice și bizare, ajung să locuiască împreună în Los Angeles. Fără mijloace de supraviețuire, fetele decid să se angajeze ca dădace.

Big Time Rush (luni-duminică la 18:15) vorbeşte despre patru tineri jucători de hockey, Kendall, Logan, James şi Carlos, selectați pentru a forma o trupă de băieți. Kendall este de acord, cu condiția ca prietenii lui și familia lui să-l însoțească în Los Angeles.

În Bobocii (luni-vineri la 16:00), avem ocazia să o cunoaștem pe Silvia, care nu se pricepe deloc la jocuri video. Ea nu are idee în ce se bagă când decide să-și ajute fratele să participe la un turneu eSports.

Familia Hunter (luni-duminică de la 14:35) urmărește dispariția domnului și doamnei Hunter și efortul celor cinci copii adoptivi de a dezlega misterul, în timp ce păstrează aparențele că totul este în regulă.

Visul majoretei Bella se împlinește când i se dă șansa de a intra în echipa de fotbal a școlii. Băieții din echipă fac tot ceea ce pot pentru a o convinge să renunțe, dar Bella este puternică și luptă pentru visul ei. Serialul Bella și Buldogii poate fi urmărit  de luni până duminică de la 21.15.

Toate aceste titluri, alături de alte seriale, pot fi vizionate în fiecare zi pe TeenNick.

Despre TeenNick

TeenNick este cel mai nou membru al cunoscutei serii de canale TV Nickelodeon operate de ViacomCBS, destinate în principal adolescenților. Noul canal TV vine în completarea programului oferit de Nickelodeon, Nick Jr. și NickToons, concentrându-se pe popularele seriale de acțiune, de comedie sau pentru adolescenți, produse de Nickelodeon. Conținutul TeenNick este creat astfel încât să ofere telespectatorilor o experiență de co-vizionare completă.