STAND UP COMEDY: ARISTOCRAȚII

Aș vrea să merg vineri sau sâmbătă să/i văd pe băieții de la ARISTOCRAȚII în acțiune, la Club PROMETHEUS.
Din păcate, sunt mega răcită și nu cred că pot ieși din casă, și nici nu am intenția de a virusa oamenii care se produc pe scenă, pe numele lor Andee, Cristi, Sorin, Raul și Radu.
Pe Andee și Cristi nu-i știu, că am luat o pauză mare de la vizionat stand-up românesc (am avut o perioadă activă ca spectator din 2009 până la începutul lui 2011), dar sper să aibă materiale faine, cu povești personale.

Radu e moldovean de-al meu, are vorbele la el, și e un tip extrem de modest, politicos și natural (cel puțin așa mi-a dat impresia ori de câte ori l-am avut invitat în emisiunile AFTERPARTY de la Radio 21);

De Aristocrații am auzit prima dată de la Sergiu Floroaia, un tip  sârguincios și implicat,  care se documentează bine în materie de stand-up și e foarte activ online.

Dacă vreți să râdeți 2 ore cu 4 oameni și să dați 17 lei pentru asta (cel mai mic ppreț la ora asta pt un show de stand-up, cred), încercați să ajungeți la orele 20.00 sau 23.00, vinerea și sâbăta pe Națiunile Unite 3-5. Rezervari la 0761.767.098