SkyShowtime prezintă titlurile lunii septembrie

Seriale și filme de succes intră pe SkyShowtime în septembrie 2023.

SERIALE NOI

Codename: Annika

Codename: Annika este un serial polițist finlandezo -suedez. Povestea se concentrează pe Emma, anchetatoare finlandeză de fraude în artă, care acționează sub acoperire pentru a se infiltra într-o casă de licitații din Stockholm și a investiga legătura dintre companie și Blanko, un renumit infractor care spală bani. Pentru a nu fi depistată, Emma pretinde că este Annika, o mondenă impulsivă care trăiește pentru petreceri sălbatice, droguri și alcool, total opusă Emmei, relaxată, calmă și liniștită. Adoptând această personalitate neobișnuită, ușile încep să i se deschidă către lumea ascunsă a fraudei artistice de înaltă clasă. Însă devenind Annika, Emma trebuie să se confrunte cu amintiri dintr-un trecut pe care încearcă să-l uite.
SEZON: 1 EPISOADE: 6

Poker Face

Poker Face este un serial de 10 episoade în genul seriilor „misterul săptămânii”, în care personajul principal este Charlie (Natasha Lyonne), care are capacitatea extraordinară de a depista când cineva minte. Pornind la drum cu mașina ei Plymouth Barracuda, la fiecare oprire întâlnește o nouă distribuție de personaje și crime ciudate pe care nu poate să nu le rezolve. Serialul este creat, scris, regizat și produs executiv de Rian Johnson, multiplu nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film, scriitor/regizor/producător al filmelor de succes Knives Out. Alături de Lyonne, în serialul tip mistery de 10 episoade mai joacă și Adrian Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg și Ellen Barkin.
SEZON: 1 EPISOADE: 10

FILME NOI

Knock at the Cabin (din 17 septembrie)

În noul thriller al regizorului vizionar M. Night Shyamalan, o familie aflată în vacanță într-o cabană îndepărtată este ținută captivă de patru străini înarmați care îi forțează pe membrii acesteia să facă o alegere imposibilă pentru a preveni apocalipsa.

În Knock at the Cabin joacă Dave Bautista (Dune), Jonathan Groff, nominalizat la premiile Emmy® (Mindhunter), Ben Aldridge (Fleabag), Nikki Amuka-Bird (Old), debutanta Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women) și Rupert Grint (franciza Harry Potter).

Cocaine Bear (din 24 septembrie)

Regizoarea Elisabeth Banks face echipă cu câștigătorii premiilor Oscar®, Phil Lord și Chris Miller (Spider-Man: Into The Spider-Verse), într-o poveste palpitantă, inspirată de evenimentele reale ale prăbușirii avionului unui traficant de droguri în 1985, ale cocainei dispărute și ale ursului negru care a consumat-o. În pădurile din Georgia, un prădător de 500 de kilograme a ingerat o cantitate uluitoare de cocaină și a plecat furios, stimulat de droguri, în căutare de mai multă acțiune… și sânge.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves (din 29 septembrie)

Un hoț plin de farmec și o bandă de aventurieri surprinzători pun la cale un furt epic pentru a recupera o relicvă pierdută, dar lucrurile merg din rău în mai rău atunci când se confruntă cu persoanele nepotrivite. Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves aduce laolaltă, pe marele ecran, universul complex și spiritul ludic al legendarului joc, într-o aventură hilară și plină de acțiune.