Serialul thriller „Absența”, cu Stana Katic în rol principal, revine cu sezonul trei, din 3 septembrie la AXN

Absentia - Season 3 - Episode 301 - "Clean Slate"

Serialul thriller „Absența”, cu Stana Katic în rol principal și producător executiv, revine la AXN începând din 3 septembrie. Filmările pentru cel de-al treilea sezon au continuat în Sofia, Bulgaria. Geoff Bell (Kingsman: The Secret Service) și Josette Simon (Wonder Woman) se alătură distribuției noului sezon care va avea 10 episoade și va fi difuzat în fiecare joi seara, de la ora 23.00.

“Absența”, cu Stana Katic în rolul principal, urmărește povestea agentei FBI Emily Byrne care, în timp ce investighează cazul unui criminal în serie, dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său, agentul special Nick Durand (Patrick Heusinger), s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

Sezonul trei continuă povestea la doar trei luni de la evenimentele dramatice ce au marcat finalul sezonului 2. Emily este aproape de finalul perioadei de suspendare din cadrul FBI și, în același timp se luptă din răsputeri pentru a fi cea mai bună mamă pentru Flynn. Atunci când unul din cazurile de care Nick (Patrick Heusinger) se ocupă amenință liniștea și viața familiei pe care Emily încearcă cu disperare să o țină unită, totul se schimbă. O călătorie periculoasă o poartă pe Emily departe de Boston, testând-o ca niciodată până acum. Însă tot acest drum o va forța să învețe din nou să aibă încredere, să iubească și, într-un final, să realizeze care este cu adevărat locul și rolul ei, după toate încercările prin care a trecut.

Absentia – Season 3 – Episode 302 – Block 1 Day 17

Alături de Stana Katic, își reiau rolurile în noul sezon Patrick Heusinger (Jack Reacher 2: Never Go Back), Neil Jackson (Westworld, Stargirl), Matthew Le Nevez (The Widow), Natasha Little (The Night Manager), Paul Freeman (The Dogs of War), Patrick McAuley (The Conjuring 2) și Christopher Colquhoun (Casualty).

Geoff Bell (Kingsman: The Secret Service) și Josette Simon (Wonder Woman) se vor alătura distribuției sezonului trei. Bell va fi “Colin Dawkins”, un “fixer” profesionist pentru o organizație criminală cu ramificații la nivel international, care rezolvă orice problemă cu mult stil și eleganță.  Josette Simon este “Rowena Kincade”, fost instructor la Quantico cu o carieră în serviciile de informații MI5 și MI6. Aceasta a văzut ceva în Emily și, în tot acest timp, a fost mereu cu ochii pe ea. Însă, intențiile ei rămân neclare – va fi prietena sau cel mai mare dușman al lui Emily?

Serialul detectiv “Absența” este produs de Bizu Productions în parteneriat cu Gemstone Studios (parte a Sony Pictures Television), fiind creat de Gaia Violo și Matt Cirulnick, pe baza unui scenariu pilot scris de Violo. Julie Glucksman, Stana Katic, William Pascoe și Katia Adamik sunt producători executivi.

Trailer “Absența”/Absenția Sezon 3

DESPRE AXN

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Grimm, Sherlock Holmes și Dr. Watson, Negociatorii, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Unul dintre cele 40 de canale TV tematice parte a Sony Pictures Television, AXN este disponibil în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

DESPRE SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT are 21 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 12 ţări din întreaga lume. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.