Serialul Apples Never Fall (Merele nu cad niciodată), disponibil pe SkyShowtime din 23 aprilie

Serialul dramă, cu o distribuție de excepție, Apples Never Fall (Merele nu cad niciodată), va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie.
Serialul este realizat de Melanie Marnich (The OA, The Affair), scriitoare, director și producător executiv, împreună cu producătorul executiv David Heyman (Wonka, Barbie), pe baza romanului care s-a clasat în topul vânzărilor New York Times, scris de Liane Moriarty (Big Little Lies, 9 Perfect Strangers)

În rolurile principale: Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles

Trailerul complet al serialului poate fi vizionat mai jos

Serialul va debuta cu primele trei episoade, urmate de noi episoade săptămânal.

Plecând de la romanul scris de Liane Moriarty, New York Times best-seller, Apples Never Fall (Merele nu cad niciodată) spune povestea familiei Delaney, o familie aparent perfectă. Foștii antrenori de tenis Stan (Sam Neill) și Joy (Annette Bening) și-au vândut afacerea de succes, o școală de tenis, și sunt gata să se bucure de anii liniștiți de pensie. Abia așteaptă să petreacă timp cu cei patru copii ai lor ajunși la maturitate (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), dar totul se schimbă când o tânără rănită le bate la ușă, aducând cu ea un entuziasm de care le era dor. Dar când Joy dispare brusc, copiii ei sunt nevoiți să reevalueze pretinsa căsătorie perfectă a părinților lor, iar cele mai întunecate secrete ale familiei încep să iasă la iveală.

APPLES NEVER FALL — “The Delaneys” Episode 101 — Pictured: Annette Bening as Joy — (Photo by: Jasin Boland/PEACOCK)

Melanie Marnich (Scriitoare/ Director/ Producător executiv):
Nu am reușit niciodată să rezist unei povești care îmi dă senzația unei evadări din viață… și care, totuși, rămâne cu totul și cu totul despre viață. Vă prezint Apples Never Fall (Merele nu cad niciodată), de Liane Moriarty.

Firul misterului captivant și întortocheat este ancorat în jurul familiei Delaney, iar inteligența, rănile, dorințele și complexitatea sa m-au determinat să-mi doresc să transform acest mare roman într-o producție TV și să simt că familia Delaney are ceva de spus tuturor. Prin intermediul familiei Delaney, această poveste vorbește despre complexitatea iubirii, a anilor lungi de căsătorie și a luptei fiecăruia de a se defini, în interiorul și în afara familiei. A fost palpitant să scriu despre problemele cu adevărat profunde care se confruntă membrii familiei, precum sacrificiile, uneori dure, pe care le fac părinții pentru a menține o căsnicie și o familie împreună. De asemenea, am surprins, fără menajamente, ceea ce înseamnă să fii o mamă și o soție care lucrează, în timp ce o urmăm pe Joy în misterul din inima acestui serial.

La urma urmei, Apples Never Fall (Merele nu cad niciodată) este o poveste foarte sinceră despre ce înseamnă să faci parte dintr-o familie foarte complicată. O temă de gândire pentru fiecare familie, nu-i așa? După cum spuneam mereu în studioul scriitorilor… Chiar dacă s-a întâmplat ceva foarte grav în familia Delaney… tot vrei să treci pe la ei să-i vizitezi.

David Heyman (Producător executiv):
Apples Never Fall (Merele nu cad niciodată) este cel mai bun roman al lui Liane Moriarty și sunt extrem de recunoscător și mândru că mi-a dat ocazia să-l aduc pe ecran. Privind spre familia Delaney, a cărei fațadă perfectă ascunde o multitudine de secrete, ceea ce începe să se dezvăluie treptat este uneori amuzant, alteori tandru și emoționant, dar mereu captivant. Personajele lui Liane sunt vii, complexe, iar povestea pe care o spune este că cei care ne sunt dragi ne pot răni cel mai mult. Toate acestea mi s-au părut ingredientele unui serial de televiziune fascinant. Iar Melanie Marnich, senzaționalul nostru director, împreună cu distribuția incredibilă în frunte cu Annette Bening și Sam Neill au dat viață cărții în cel mai palpitant și emoționant mod.

***

Scriitor / Director / Producător executiv: Melanie Marnich
Producători executivi: 
David Heyman, Gregory Jacobs, Liane Moriarty, Annette Bening, Joe Hortua, Albert Page și Jillian Share
Producător executiv / Director 
(Episoadele 101, 102, 106, 107): Chris Sweeney
Director (Episoadele 103-105): Dawn Shadforth
Distribuție recurentă: 
Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles, Georgia Flood, Jeanine Serralles, Dylan Thuraisingham
Invitați speciali: Katrina Lenk, Timm Sharp, Nate Mann, Paula Andrea Placido, Pooja Shah, Quentin Plair
Compania producătoare: 
Heyday Television
Studio: 
Universal International Studios, o divizie a Universal Studio Group
Format: 
Serial dramatic în format limitat
Filmări: 
Queensland, Australia și Florida. Filmările din Australia au fost posibile cu sprijinul programului Federal Governments Location Incentive. Screen Queensland sprijină Apples Never Fall prin Strategia de atragere a producției a guvernului din Queensland.  

***
Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

Pentru mai multe detalii, accesează: 

Site web: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com
LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime
X (cunoscut anterior sub numele de Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime