S2 din serialul dramă-thriller de succes Yellowjackets – disponibil pe SkyShowtime din 28 octombrie

Al doilea sezon al serialului SHOWTIME® nominalizat la Emmy®  Yellowjackets va avea premiera pe SkyShowtime sâmbăta aceasta (28 octombrie).

Deja disponibil pe SkyShowtime, primul sezon al serialului Yellowjackets are un scor rar întâlnit de 100% pe Rotten Tomatoes și a primit șapte nominalizări la premiile Emmy ®.

Începând din 28 octombrie, fanii acestui serial dramă-thriller de top vor putea urmări soarta personajelor în cel de-al doilea sezon, disponibil pentru vizionare în România pe SkyShowtime, cu noi episoade lansate săptămânal.

Creat de Ashley Lyle și Bart Nickerson (Narcos), din distribuția Yellowjackets fac parte Melanie Lynskey (Castle Rock), nominalizată la Emmy® și câștigătoarea Critics Choice Award, precum și Juliette Lewis (Camping), nominalizată la Oscar® și Emmy®, Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything), nominalizată la Emmy® și Tawny Cypress (Unforgettable).

În egală măsură poveste de supraviețuire, horror psihologic și dramă despre maturizare, Yellowjackets prezintă întâmplările unor fete din echipa de fotbal a unui liceu, extrem de talentate, care devin supraviețuitoarele (ne)fericite ale unui accident de avion care are loc în sălbăticia îndepărtată din nord. Serialul prezintă decăderea lor de la un colectiv complicat, dar coagulat, la grupuri sălbăticite, urmărind în același timp viețile pe care au încercat să le refacă cu aproape 25 de ani mai târziu, demonstrând că trecutul nu a fost niciodată cu adevărat uitat și că ceea ce a început în pustietate nu este nici pe departe încheiat.

 În S2 se alătură serialului, ca parte a unui grup de actori-invitați: Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) și Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi), împreună cu Elijah Wood (trilogia Stăpânul Inelelor). În sezonul doi joacă și Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) și Kevin Alves (Locke & Key). Yellowjackets este distribuit pe plan internațional de Paramount Global Content Distribution.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame).

 

Pentru mai multe detalii, accesează:   

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este următorul mare serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

Lansat la începutul anului pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung și pe internet.