Robert De Niro și John Boyega, în rolurile principale din The Formula

The Formula, un film despre un tânăr din Detroit ce devine pilot de Formula 1 sub oblăduirea unui mentor implicat în tot felul de combinații cu mafia, îi va avea în rolurile principale pe Robert De Niro și John Boyega (Star Wars: The Force Awakens, The Last Jedi, The Rise of Skywalker).

Filmul scris, regizat și produs de Gerard McMurray (Burning Sands, The First Purge, Fruitvale Station), prin compania sa Buppie Productions, va fi prezentat de Netflix. I se alătură ca producători Robert De Niro și asociații săi Berry Welsh (The Irishman)  și Jane Rosenthal (Bohemian RhapsodyAbout a BoyWag the Dog) – cei din urmă având de fapt un contract cu Netflix din care face parte și filmul The Formula.

sursa foto: autosport.com.

Boyega a apărut recent în episodul Red, White and Blue al antologiei lui Steve McQueen Small Axe și lucrează în prezent la They Cloned Tyrone, împreună cu Jamie Foxx.

De Niro va apărea curând în The Comeback Trail, comedia regizată de George Gallo, și a terminat filmările pentru Wash Me in the River, alături de John Malkovich.
Robert De Niro va juca și într-un nou film regizat de David O. Russell, care-i mai are în distribuție pe Christian Bale și Margot Robbie.