Rezumat monden 15 iulie. Fericita lor… Britney Spears

Buna sa va fie dimineata si fericita sa va fie inima…

#
Cum e Britney Spears ca are o noua piesa, intitulata ALIEN. Cantareata nu se supara ca are parte doar de critici neplacute dupa ce melodia la care-a lucrat cateva luni bune a ajuns pe internet fix asa cum a cantat-o la repetitii. La 33 de ani simte ca n-are nimic de pierdut si e sigura ca fanii apreciaza versiunea oficiala si nu apleaca urechea la carcoteli ieftine.  E mandra de toate realizarile ei, si pentru asta, isi merita doar laude. Pentru prestatiile artistice din ultima vreme, mai putin.

sursa foto: vanyaland.com
sursa foto: vanyaland.com

#

Super fericire este in viata actorilor Ryan Gosling si Eva Mendes. Sunt cuplul cel mai comentat al momentului, dupa ce vestea ca Eva e insarcinata a facut instant inconjurul mapamondului monden. Cele doua staruri au o relatie discreta de vreo 3 ani, poate si de-aceea lumea credea ca s-au despartit. Insa, din declaratiile prietenilor lor, citate de diverse tabloide americane, aflam ca sunt de fapt super fericiti ca peste 2 luni vor deveni parinti.  Le tinem pumnii, sa aiba parte de liniste si maxime bucurii.

hollywoodlife.com
hollywoodlife.com

#

Cea mai fericita vedeta a saptamanii este Robert Downey Jr.  Actorul din Iron Man a anuntat ca sotia lui e din nou insarcinata. Va fi tata a treia oara, de data asta, asteapta o fetita ce se va naste in luna noiembrie. Robert Downey Jr  si Sotia lui Susan sunt super incantati de veste, fanii la fel. Robert spera ca astfel il va motiva mai mult pe fiul sau cel mare, Indio, sa lupte pentru sanatatea lui si pentru un drum bun in viata. Sa speram ca i se vor implini toate planurile bune.

robert downey jr

Ceea ce va doresc si voua.