Primele imagini și teaserul oficial pentru serialul Apples Never Fall, disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime în 2024

APPLES NEVER FALL -- "The Delaneys" Episode 101 -- Pictured: (l-r) Conor Merrigan Turner as Logan, Annette Bening as Joy, Jake Lacy as Troy, Essie Randles as Brooke -- (Photo by: PEACOCK)

Au apărut primele imagini și teaserul oficial pentru serialul Apples Never Fall, disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime în 2024.

Apples Never Fall este realizat de Melanie Marnich (The OA, The Affair), scriitoare, director și producător executiv, împreună cu producătorul executiv David Heyman (Wonka, Barbie), pe baza romanului care s-a clasat în topul vânzărilor New York Times, scris de Liane Moriarty (Big Little Lies, 9 Perfect Strangers)

În rolurile principale din Apples Never Fall: Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles.

***
SkyShowtime a lansat teaser trailer-ul și primele imagini pentru noul serial Apples Never Fall, disponibil în exclusivitate pe platformă în 2024. Data premierei va fi anunțată anul acesta.

Plecând de la romanul scris de Liane Moriarty, New York Times best-seller, Apples Never Fall spune povestea familiei Delaney, o familie aparent perfectă. Foștii antrenori de tenis Stan (Sam Neill) și Joy (Annette Bening) și-au vândut afacerea de succes, o școală de tenis, și sunt gata să se bucure de anii liniștiți de pensie. Abia așteaptă să petreacă timp cu cei patru copii ai lor ajunși la maturitate (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), dar totul se schimbă când o tânără rănită le bate la ușă, aducând cu ea un entuziasm de care le era dor. Dar când Joy dispare brusc, copiii ei sunt nevoiți să reevalueze pretinsa căsătorie perfectă a părinților lor, iar cele mai întunecate secrete ale familiei încep să iasă la iveală.

Mesaj de la Melanie Marnich (Scriitoare/Director/Producător executiv):

„Nu am reușit niciodată să rezist unei povești care îmi dă senzația unei evadări din viață… și care, totuși, rămâne cu totul și cu totul despre viață. Vă prezint Apples Never Fall, de Liane Moriarty.

Firul misterului captivant și întortocheat este ancorat în jurul familiei Delaney, iar inteligența, rănile, dorințele și complexitatea sa m-au determinat să-mi doresc să transform acest mare roman într-o producție TV și să simt că familia Delaney are ceva de spus tuturor. Prin intermediul familiei Delaney, această poveste vorbește despre complexitatea iubirii, a anilor lungi de căsătorie și a luptei fiecăruia de a se defini, în interiorul și în afara familiei. A fost palpitant să scriu despre problemele cu adevărat profunde cu care se confruntă membrii familiei, precum sacrificiile, uneori dure, pe care le fac părinții pentru a menține o căsnicie și o familie împreună. De asemenea, am surprins, fără menajamente, ceea ce înseamnă să fii o mamă și o soție care lucrează, în timp ce o urmăm pe Joy în misterul din inima acestui serial.

La urma urmei, Apples Never Fall este o poveste foarte sinceră despre ce înseamnă să faci parte dintr-o familie foarte complicată. O temă de gândire pentru fiecare familie, nu-i așa? După cum spuneam mereu în studioul scriitorilor… chiar dacă s-a întâmplat ceva foarte grav în familia Delaney… tot vrei să treci pe la ei să-i vizitezi.”

Mesaj de la David Heyman (Producător executiv):

Apples Never Fall este cel mai bun roman al lui Liane Moriarty și sunt extrem de recunoscător și mândru că mi-a fost dată ocazia să-l aduc pe ecran. Privind spre familia Delaney, a cărei fațadă perfectă ascunde o multitudine de secrete, ceea ce începe să se dezvăluie treptat este uneori amuzant, alteori tandru și emoționant, dar mereu captivant. Personajele lui Liane sunt vii, complexe, iar povestea pe care o spune este că cei care ne sunt dragi ne pot răni cel mai mult. Toate acestea mi s-au părut ingredientele unui serial de televiziune fascinant. Iar Melanie Marnich, senzaționalul nostru director, împreună cu distribuția incredibilă în frunte cu Annette Bening și Sam Neill au dat viață cărții în cel mai palpitant și emoționant mod.”

***

Scenarist / Director / Producător executiv: Melanie Marnich
Producători executivi: 
David Heyman, Gregory Jacobs, Liane Moriarty, Annette Bening, Joe Hortua, Albert Page și Jillian Share
Producător executiv / Director 
(Episoadele 101, 102, 106, 107): Chris Sweeney
Director (Episoadele 103-105): Dawn Shadforth
Distribuție recurentă: 
Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles, Georgia Flood, Jeanine Serralles, Dylan Thuraisingham
Invitați speciali: Katrina Lenk, Timm Sharp, Nate Mann, Paula Andrea Placido, Pooja Shah, Quentin Plair
Compania producătoare: 
Heyday Television
Studio: 
Universal International Studios, o divizie a Universal Studio Group
Format: 
Serial dramatic în format limitat
Filmările au avut loc în:
Queensland, Australia și Florida. Filmările din Australia au fost posibile cu sprijinul programului Federal Governments Location Incentive. Screen Queensland sprijinăApples Never Fall prin Strategia de atragere a producției a guvernului din Queensland.
Distribuție: 
NBCUniversal Global Distribution