Pet Stuff, un spital veterinar privat deschis nonstop

Dacă aveți un animal de companie sau dacă cunoașteți pe cineva care are un animal de companie, atunci trebuie să știți de existența Pet Stuff, un spital veterinar privat ce funcționează 24/24, cu servicii de urgență & chirurgie și pe timp de noapte, cu doctori care au capacitatea și mijloacele de a stabili un diagnostic precis și rapid.

Pet Stuff a fost fondat în 2006 ca un pet shop de către Dr. Ruxandra Tenia și Dr. Cristian Cristea. Punctul de plecare l-a reprezentat un magazin mic în Piața Crângași. Pet Stuff a evoluat într-un cabinet veterinar în 2009, iar în 2019 s-a alăturat celor doi fondatori Dr. Alexandru Buzdea și a devenit un spital veterinar nonstop.

“Lumea lui e lumea noastră” și “Rezolvăm puzzle-uri complicate în fiecare zi” sunt motto-urile Pet Stuff. Iar fondatorii acestuia, cu o experiență de peste 15 ani în medicina veterinară, au reușit să recruteze o echipă empatică și profesionistă, într-un loc în care fiecare animal este tratat ca un membru al familiei.

În prezent, Pet Stuff are o echipă formată din 70 de medici, asistenți veterinari și voluntari studenți la medicină. Fiecare este specializat în cele mai recente inovații de tratament, acoperind tot spectrul medical veterinar, de la medicină internă, chirurgie, endoscopie, urgențe, imagistică, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, stomatologie, ortopedie și kinetoterapie.

Spitalul funcționează într-o clădire cu o suprafață de 1500 mp, în partea de vest a Bucureștiului (Strada Dezrobirii nr. 15, sector 6), este organizat pe 4 niveluri și deține o parcare privată. În cadrul unității funcționează 4 săli de chirurgie, din care una dedicată exclusiv stomatologiei. Sălile sunt dotate cu aparatură medicală performantă, printre care menționăm: 4 aparate de anestezie inhalatorie cu ventilație asistată și monitoare de funcții vitale complexe, care ajută la un maxim de siguranță în anestezie, 7 aparate de ecografie – pentru a putea asigura confort pacientului fără a-l stresa cu deplasarea, radiologie digitală, radiologie stomatologică digitală, linie completă de analize de sânge IDEXX, microscop chirurgical, sisteme pentru endoscopie, laparoscopie și intervenții minim invazive, dar și aparatură completă pentru investigații oftalmologice complexe.

Cabinetele de consultații sunt concepute în spiritul “low stress medicine”, atât pentru pacienți cât și pentru familiile umane ale acestora. Triajul este realizat în funcție de fiecare caz medical.

Sala de fizioterapie este dotată cu laser medical Lumix CPS, aparat de electro-stimulare și cu un bazin în care pacienții sunt asistați de medici veterinari specializați în procedurile post intervenții medicale (displazii de șold,hernii de disc, fracturi etc).

Pet Stuff este dotat și cu o ambulanță care funcționează nonstop. Ambulanța veterinară este utilată cu monitor de funcții vitale pentru monitorizarea pacienților pe timpul transportului, butelie de oxigen, injectomat, trusă de urgență, saltea și pătură încălzită, targă, sarbacană pentru tranchilizare la distanță și cuști de transport specializate.

Spitalul colaborează cu peste 120 de centre veterinare din România și din Republica Moldova, iar în prezent este cel mai mare spital privat veterinar din țară.

Și când spunem că este deschis nonstop, asta înseamnă că Pet Stuff funcționează și în perioada sărbătorilor de iarnă și de Revelion.

Pentru mai multe informații, programări sau orice altă solicitare, în orice interval orar, puteți suna la numerele de telefon: 0214 345 370 / 0762 762 762 sau să vizitați www.pet-stuff.ro.

Conturile de social media Pet Stuff:

Nu ratați reels-urile Pet Stuff, utile & totodată simpatice.

Știați că… aproximativ unul din doi români deține un animal de companie? Astfel, suntem în vârful clasamentului la nivel de UE în ceea ce privește numărul de câini deținuți în scop domestic: peste 40% dintre proprietarii de animale domestice au un câine, în vreme ce numărul pisicilor de companie depășește cifra de 4 milioane.*