Noutăți despre Lupita Nyongo, Ronan Keating, Zac Efron, Penn Badgley, Heidi Klum

Lupita Nyongo s-a dus la Disneyland. E „știre” pentru că s-a dus prima dată-n viață și s-a distrat maxim. A postat și poze pe Instagram, normal. Acu se poate întoarce liniștită la lucru –  are „spiritul” Diney gata de „Star Wars” și „The Jungle Book”. Vivat!

Ronan Keating de la Boyzone s-a însurat în Scoția cu iubita lui pe nume Storm Uechtritz. gata, la 38 de ani s-a așezat la altă casă și altă masă, de data asta cu un model asutralian. La nuntă au participat și copiii lui Ronan –  Jack, Missy și Ali. I-au fost alături Shane Lynch, Keith Duffy, Brian McFadden și Dannii Minogue.

showbiz-ronan-keating
© Daniel Deme/WENN.com

###
Zac Efron
face și el tot ce poate să-și mențină popularitatea. Ieri a arătat că nu se teme de ouă. A jucat ruleta rusească la Jimmy Fallon în emisiune, cu ouă, desigur. Și i-a stat mai bine cu ouă sparte-n freză și pe sacou decât în Neighbors (și filmează Neighbors 2 offf)

###

Penn Badgley cântă cu trupa lui prin Montauk, New York și susține un mini-turneu în California. La 28 de ani se bucură de mega succes grație rolurilor din seriale și look-ului său mega hot. Probabil de-aia nu se îngrijorează că-i greu de pronunțat numele trupei – Mothxr – și vorbește mai mult prin filmulețe pe Instagram 🙂

penn-badgley-hits-the-stage-with-mothxr-in-montauk-03

###

Heidi Klum îi dă una virtuală peste bot lui Donald Trump după ce l-a auzit zicând că nu mai e o „tipă de nota 10”. Femeia lucrează la corpul și look-ul ei zi de vară până-n seară și transmite subtil că n-o interesează comentariile cuiva care-i „scade cota” la „9.99” 🙂