Noutăți despre Kesha, Ne-Yo, Liam Hemsworth, Margaret Cho, Sandra Bullock

Ne-Yo se însoară cu iubita lui Crystal Renay. Cei doi se vor căsători la anul, când vor avea și primul copil împreună! Ne-Yo  mai are doi copii cu fosta lui iubită –  o fată pe nume Madilyn Grace și un băiat pe nume Mason Evan.
Singer-Ne-Yo-and-Crystal-Renay-are-engaged-and-expecting-a-baby

#
Invitată la Fashion Police, haioasa Margaret Cho a comentat look-ul lui Miley Cyrus la MTV Video Music Awards și a spus… cam același lucru ca Giuliana Rancic  anul ăsta despre Zendaya (că miroase a marijuana și patchouli). Desigur, madam Cho a încercat să dea gluma cu mantă, mai ales că Miley nu e genul supărăcios, vizată fiind audiența E Entertainment care se isterizează la comentarii personale.

#
Liam Hemsworth s-a pupat cu Miss Piggy. Starul din Hunger Games va apărea într-un reboot The Muppets și e foarte fericit. A și postat pe Instagram o poză cu privire galeșă…
liam

#

Kesha o să apară în serialul Jane the Virgin. O să joace rolul unei rockerițe pe nume Annabelle căreia nu prea îi plac copiii. Cântăreața a bia așteaptă să apară în al doilea episod din nou sezon al serialului și se exprimă entuziast pe toare rețelele sociale.

#

Sandra Bullock e combinată cu un fotograf super arătos. Tabloidele zic că-i vorba despre Bryan Randall și arată ca un star de cinema. Are un copil (o fată), câteva tatuaje și un râs molipsitor 🙂
S-ar fi afișat anul ăsta prin diverse locuri publice, dar trebuie să așteptăm un eveniment major pentru confirmare…