Noutăți despre Jennifer Aniston, Mariah Carey, Alexander Skarsgard, Tori Spelling, Ryan Phillippe

Jennifer Aniston e beată de fericire mai rău decât maneliștii care cântă noua piesă a Deliei.
S-a măritat din nou, de data asta cu bunăciunea denumită Justin Theroux („Cei rămași”), într-o ceremonie „intimă” cu până într-o sută de rude și prieteni care fuseseră chemați chipurile la o petrecere surpriză pentru Justin… Acum toate tabloidele scormonesc după poze de la nuntă și se întreabă cu ce rochie s-ar fi îmbrăcat, să curgă tag-urile…

#

Mariah Carey nu s-a măritat din nou… decât cu succesul.

mariah-carey-660-Credit Jeff Kravitz FilmMagic
Credit Jeff Kravitz FilmMagic

S-a pozat ca o divă pe steaua ei de pe Walk Of Fame și a vorbit despre lucrurile sublime care i se întâmplă. Cum ar fi viitoarea apariție din serialul Empire. Că n-a câștgat 5 premii Grammy degeaba. Creatorul serialului de pe Fox, Lee Daniels (cu care Mariah a mai lucrat la proiectele Precious și Tennessee), a confirmat că vedeta va apărea în sezonul 2! Mariah mai are o apariție antamată – și anume într-un film de televiziune pe care-l și produce. Cât despre Empire, pe lângă Mariah Carey, vor mai veni cu diverse treburi alde Marisa Tomei, Kelly Rowland, Chris Rock, Ludacris , Lenny Kravitz și Alicia Keys.

#

Alexander Skarsgard spune că a venit îmbrăcat în drag la premiera din  San Francisco a filmului The Diary of a Teenage Girl, pe 3 august, drept tribut pentru  Farrah Fawcett, nu doar pentru a-l sprijini pe colegul lui drag Joshua Grannell (Peaches Christ).
Suedezul de 38 de ani care-a rupt norma în serialulTrue Blood de n-a mai apucat lumea să-l laude și pentru alte lucruri mai serioase, și-a ales singur ținuta și peruca, dar a apelat la un make-up artist profesionist. Skarsgard nu e la primul drag. In 2006 a jucat un rolș de transsexual în filmul suedez Kill Your Darlings. În filmul ăsta, însă, joacă straight, rolul iubitului lui Kristen Wiig care are o aventură și cu fiica ei…

The Premiere of "The Diary Of a Teenage Girl" at Castro Theatre on August 3, 2015 in San Francisco, California. GETTY
Premiera “The Diary Of a Teenage Girl” , Castro Theatre, cu Bel Bowley si Marielle Heller. GETTY

#
Blake Shelton și Gwen Stefani s-au consolat reciproc la filmările pentru The Voice. Fiecare trece printr-un divorț și are sfaturi de dat, experiențe de împărtășit. Dar oare câte din ele se vor auzi LIVE?

#

Ryan Phillippe o să joace într-un remake pentru televiziune al filmului Shooter din 2007 (cu Mark Wahlberg), în rolul lui Bob Lee Swagger, un fost pușcaș marin angajat să impiedică un asasinat, căruia i se înscenează o crimă. Pe Ryan îl regăsiți și-n topul meu de bărbați arătoși de la TV.

#
Tori Spelling are parte de o mulțime de comentarii negative la o poză simpatică de vacanță postată pe Instagram. Doi dintre copii par să-și fi vopsit părul chestie care a iscat mega discuții.
Hai serios… dacă tu ai un stil de viață sănătos și consideri nocivă vopseaua, foarte bine, super bravo, dar de aici și până la a duce o vendetă… really? O să-ți placă mai puțin spre deloc omul ăla și treci mai departe! Sau… tu ce zici?
tori spelling