Noutăți despre Courtney Love, Mariah Carey, Britney Spears, Guy Ritchie

Avalanșa porcăriilor despre vedete pare să fi domolit pe timp de caniculă. S-au făcut topuri cu look-uri de vacanță, costume de baie, tatuaje, câteva proiecte noi și cam atât.
Iată câteva din mondenitățile „reproductibile” ale zilei:

  • Un realizator TV vrea să dovedească asasinarea lui Kurt Cobain și cere unui judecător să facă publice fotografiile de la dosar. Courtney Love și fiica ei Frances Bean fac apel la judecător să nu aprobe o astfel de solicitare care le-ar cauza o prea mare durere. Sper să li se aprobe. Pe bune, câtă lume-și poate băga picioarele în viața lor în continuare, la 20 de ani după moartea lui Kurt? Uf, iar îmi amintesc de Montage of Heck.
  • Mariah Carey regizează un film de Crăciun, în care va și juca, desigur. Filmările pentru Mariah Carey’s Christmas Project, dezvoltat de Hallmark Channel, încep în Octombrie, iar premiera va fi repejor în decembrie.
  • Britney Spears s-a apucat de yoga, postează filmulețe pe Instagram și nu ratează să apară cu poze sportive din vacanță 🙂
    0730-brit-launch2-3
  • Guy Ritchie s-a însurat cu modelul Jacqui Ainsley, cu care are 3 copii. Băieții lui din căsnicia cu Madonna – Rocco și David  – au dus trena rochiei miresei. La ceremonia din Wiltshire a avut oaspeți de seamă: Brad Pitt, Jason Statham, David Beckham, Rosie Huntington-Whiteley, Henry Cavill, Gwyneth Paltrow, Sting, Armie Hammer, George Clooney și Amal Alamuddin.
    guy ritchie