Netflix lansează trailerul și posterul oficial pentru HEART OF STONE în cadrul evenimentului TUDUM

Heart of Stone - (L to R) Paul Ready as Bailey, Gal Gadot as Rachel Stone, Jamie Dornan as Parker and Jing Lusi as Yang in Heart Of Stone. Cr. Robert Viglasky/Netflix © 2023.

Trailerul oficial pentru HEART OF STONE a debutat în cadrul evenimentului global dedicat fanilor, TUDUM, care a avut loc în Brazilia. Gal Gadot, Jamie Dornan și Alia Bhatt au fost prezentați pe scena TUDUM pe fundalul piesei „Quiet”, o nouă melodie originală realizată pentru film de artistul Noga Erez. Piesa va fi disponibilă spre final de vară. Actorii au fost întâmpinați de peste zece mii de fani prezenți fizic la eveniment, dar și de mulți alții care i-au urmărit din toate colțurile lunii. Show-ul s-a încheiat într-un mod epic, cu prezentarea trailerului epic și plin de acțiune pentru filmul care va fi lansat pe Netflix pe 11 august. Urmărește întregul moment aici.
Urmărește trailerul aici.

Despre HEART OF STONE:

Gal Gadot este Rachel Stone, singura agentă secretă care își poate ajuta puternica organizație internațională de menținere a păcii să nu-și piardă cea mai valoroasă, dar și cea mai periculoasă resursă, care poartă numele de cod: Inima.

  • Regizat de: Tom Harper
  • Scris de: Greg Rucka și Allison Schroeder
  • Produs de: David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger, Bonnie Curtis și Julie Lynn, Gal Gadot și Jaron Varsano
  • Producători executivi: Patty Whitcher, Tom Harper, Greg Rucka
  • Cu: Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo, Matthias Schweighofer, Jing Lusi, Paul Ready