MINA anunță al patrulea spectacol din spațiul imersiv, dedicat Crăciunului

MINA, Museum of Immersive New Art, lansează un nou show, exclusiv în luna decembrie. Spectacolul se numește „Moș Crăciun și Magia Faptelor Bune în Lumea Întreagă”, este prezentat de Coca-Cola și intră în line-up-ul spațiului imersiv, alături de „Gustav Klimt – The Immersive Show”, „Lumea Subacvatică – O călătorie imersivă a apei” și „Inner Constellations”, din cadrul expoziției de new media art One Night Gallery Love Nimurad.

Spectacolul este creat de studioul de artiști români Les Ateliers Nomad, fondat în 2010 și specializat în video mapping, animație 3D, scenografie video, post-producție și CGI.

Show-ul face parte din campania de sărbători de anul acesta prin care Coca-Cola pune focusul pe „bunătate” și pe potențialul fiecăruia dintre noi de a fi generos, sub umbrela „Lumea are nevoie de mai mulți Moși Crăciun”.

„Moș Crăciun și Magia Faptelor Bune în Lumea Întreagă” durează 15 minute și este accesibil și recomandat celor cu vârsta de peste 3 ani. Spectacolul arată o noapte din viata lui Moș Crăciun, timp in care face o călătorie în jurul lumii. Întors la Polul Nord, acesta este așteptat de elfi, care au pregătit deja cadourile.

Cele 4 spectacole prezente în decembrie în spațiul imersiv al muzeului durează 60 de minute și pot fi urmărite de miercuri până vineri între orele 12-21, iar sâmbăta și duminica între 10 și 21. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

În plus, copiii se pot bucura de noi instalații în spațiul dedicat lor, MINA Kids, dar și de întregul muzeu, decorat special pentru sărbători. Iar pe 23 și 24 decembrie, vizitatorii vor putea să îl salute pe Moș Crăciun, care va fi prezent câte 4 ore în fiecare zi. Pentru intervalul orar exact, vă rugăm să verificați programul pe conturile de social media MINA Museum.

Despre MINA

MINA este primul spațiu imersiv din România și cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est. Muzeul combină arta și tehnologia într-un spațiu senzorial pentru toate vârstele și are ca scop creșterea consumului cultural și a calității producției culturale în România. Prin acest spațiu multifuncțional, dotat cu tehnologie de ultimă generație, extindem granițele colaborărilor multidisciplinare și internaționale care sprijină inovația și digitalizarea. MINA este un proiect conceput de One Night Gallery și Le Petit. Partenerii proiectului sunt George.BCR, Kaufland România, Epson România, NVIDIA și Logitech.