Millie Bobby Brown, pregătită să cucerească lumea cu propria franciză

Cât de minunată e Millie Bobby Brown a văzut toată lumea pe Netflix în Stranger Things, asta dacă n-o mai ţineţi minte din Intruders (2014). Admirată în ultimul an la toate evenimentele Red Carpet şi aplaudată recent pentru apariţia la Globurile de Aur, englezoaica născută în Spania în 2004 şi mutată în America în urmă cu 7 ani, pare să aibă lumea la picioare. A semnat recent un contract cu Legendary Pictures pentru a juca rolul surorii mai mici a lui Sherlock Holmes într-o serie de filme inspirate de Enola Holmes Mysteries (6 cărţi scrise de Nancy Springer şi foarte apreciate de fanii young adult fiction).
Millie va juca rolul Enolei, sora în vârstă de 14 ani a lui Sherlock Holmes care, după ce descifrează un cifru lăsat de mama lor şi ajunge la concluzia că nu a murit, ci a dispărut cu nişte ţigani, aşa că fuge de la internat şi rezolvă tot felul de cazuri misterioase.


Nu se ştie încă soarta proiectului de revitalizare a celebrului Chronicles of Narnia în care se spunea că ar fi curtată pentru o partitură aparte, dar la anul o vedem sigur în Godzilla: King of Monsters.

Millie Bobby Brown va juca şi în următoarele 2 sezoane din Stranger Things, despre care sperăm să aflăm curând mai multe detalii. O vom urmări crescând sub ochii noştri, alături de o generaţie cu foarte mult potenţial care merită o grămadă de aplauze: Finn Wolfhard, Yara Shahidi, Mckenna Grace, Levi Miller, Jade Pettyjohn, Skai Jackson, Morgan Lily, Charlie Plummer, Dante Brown şi mulţi alţii.