Mayor of Kingstown, sezonul 3, din 6 iunie pe SkyShowtime

SkyShowtime a prezentat trailer-ul și imaginile oficiale pentru cel de-al treilea sezon din mult-așteptatul serial Mayor of Kingstowna cărui premieră va avea loc în exclusivitate pe platformă, în data de 6 iunie. Cu Jeremy Renner, nominalizat la Oscar, în rolul principal, Mayor of Kingstown este co-creat de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar și de Hugh Dillon, fiind produs de MTV Entertainment Studios, 101 Studios și Bosque Ranch Productions.

În sezonul trei, Kingstown și locuitorii săi sunt zguduiți de o serie de explozii, în timp ce o nouă conducere a mafiei ruse se instalează în oraș, iar înăuntrul și în afara zidurilor închisorii se dezlănțuie un război al drogurilor. Mike McLusky (Renner) simte tensiunea de a pune capăt războiului, dar lucrurile se complică atunci când un cunoscut din trecutul său, din perioada în care a fost în închisoare, amenință să submineze încercările primaruluide a menține pacea între toate facțiunile.

Pe lângă Renner, Mayor of Kingstown are o distribuție de excepție, inclusiv actori din sezoanele precedente precum Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley și Michael Beach.

Serialul este produs executiv de Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado și Keith Cox. 

Mayor of Kingstown face parte din oferta tot mai cuprinzătoare de divertisment oferită de Sheridan pe SkyShowtime, care include 18831923, Lawmen: Bass Reeves, Special Ops: Lioness, Tulsa King și Yellowstone.

Primul și al doilea sezon din Mayor of Kingstown sunt în prezent disponibile pentru vizionare pe SkyShowtime.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar prețul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate.