Mariah Carey a ajuns la înțelegere cu managera care a acuzat-o de hărțuire sexuală

Mariah Carey și-a dorit să înceapă anul bine, așa că a făcut tot ce-a putut să o convingă pe fosta ei colaboratoare, Stella Bulochnikov, să renunțe la procesul de hărțuire sexuală pe care i l-a intentat în aprilie 2018. Nu se cunosc detaliile financiare, cert e că s-a ajuns la o înțelegere, fiecare dintre părți urmând să suporte egal costurile acțiunii legale.

Stella Bulochnikova lucrat ca manager pentru Mariah Carey trei ani, după care „s-au despărțit amiabil”, înasă, la cțteva luni după aceea, avocații Stellei au precizat în instanță că vor să recupereze daune de câteva milioane de dolari din comisioane neplătite, dar mai ales daune morale pentru că artista se plimba mai mult goală prin fața ei și era mai tot timpul drogată. Cum Bulochnikova nu avea vreo formă de angajare, ci un contract de colaborare și reprezentare, reprezentanții divei au căutat să demonstreze că nu se poate vorbi de hărțuire sexuală, contractul s-a încheiat pentru că nu și-a făcut treaba bine, iar tot ce declară presei este o minciună.

Rămân internetului zeci de poze cu ele îmbrăcate și machiate penibil, dintre care una, mai răsărită, e dovada apropiatei colabărări pe care un manager care se respectă n-ar trebui s-o ilustreze în halul ăsta pe instagram, făcând mai degrabă un deserviciu clientului.

Că Mariah n-a avut în cei 3 ani o apariție decentă și vreo realizare muzicală, o fi în totalitate vina ei, nu doar a colaborării proaste, dar de câteva luni, contul ei de Instagram arată uman, femeia își pregătește turneul mondial care începe în februarie – CAUTION – se, chinuie să arate cât mai glam pentru publicul ei aproape la fel, a vândut ceva bilete pentru show-urile din Las Vegas și are un nou album.

Iaca cea mai recentă colaborare a ei, care s-a ales cu de vreo 2 ori mai puține vizualizări decât ale noastre Inna, Lora, Irina Rimes sau Alina Eremia.

Asta e piesa care dă titlul albumului – CAUTION – o încercare de RnB de budoir cu care speră să se poziționeze în continuare printre cele mai hot apariții.  N-am rezistat mai mult de un minut jumate, sorry.