Kate Winslet – Cancelar în noul serial “Regimul”, disponibil acum pe HBO Max

Noua serie limitată originală HBO „Regimul” („The Regime”) poate fi urmărită deja pe HBO Max. Kate Winslet e la conducere, într-o satiră despre putere și politică.

HBO Max va aduce, în fiecare săptămână, un nou capitol din miniseria de șase episoade, iar primul este deja pe platforma de streaming. Cu Kate Winslet în rolul principal, această miniserie plină de umor negru spune povestea unui regim autoritar modern care începe să se destrame.

Kate Winslet spune despre rolul pe care îl interpretează în “Regimul“: “Elena este o femeie fragilă, dezarticulată emoțional și paranoică. A trebuit să inventăm cu adevărat acest teren stâncos din punct de vedere emoțional pentru ea. Nu știi niciodată cu adevărat ce va face, ce va spune sau cum va reacționa la anumite lucruri. A fost o experiență deosebită să o interpretez pe Elena.

În „Regimul”, Kate Winslet interpretează rolul cancelarului Elena Vernham, un lider populist care a devenit din ce în ce mai paranoic și instabil, când apelează la un soldat volatil, Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), ca la un confident improbabil. Pe măsură ce influența lui Zubak asupra cancelarului continuă să crească, încercările Elenei de a-și extinde puterea duc în cele din urmă la fracturarea palatului, cât și a țării în jurul ei.

Creat și co-scris de Will Tracy, care se reunește cu producătorul executiv Frank Rich – ambii membri cheie ai echipei premiate din „Succesiunea” – The Regime este regizat de Stephen Frears (The Queen), dublu nominalizat la Oscar, și de regizoarea Jessica Hobbs (The Crown), câștigătoare a unui premiu Emmy. Alături de Tracy și Rich, Tracey Seaward (Philomena), Kate Winslet, Stephen Frears și Jessica Hobbs sunt producători executivi.