GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY – Teaser Oficial

GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY va avea premiera mondială sâmbătă, 10 septembrie, la Toronto International Film Festival și va fi disponibil pe Netflix începând cu 23 decembrie.

Urmărește teaserul oficial aici.

În continuarea filmului KNIVES OUT, semnat de Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc pleacă în Grecia pentru a dezlega un mister care implică o nouă serie de suspecți plini de culoare.

Regizor și scenarist: Rian Johnson

Producători: Ram Bergman, Rian Johnson

Distribuție: Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson și Dave Bautista

„Expresia la care mă tot întorceam atunci când vorbeam despre primul film a fost: E un carusel, nu un joc de cuvinte încrucișate. Este o greșeală des întâlnită atunci când scrii un text polițist, crezând că faci un joc de cuvinte încrucișate și că distracția constă în faptul că publicul va analiza de fapt toate aceste detalii și va înțelege”, a precizat scenaristul, regizorul și producătorul Rian Johnson. Descoperă mai multe detalii despre film, inclusiv declarații noi din partea regizorului Rian Johnson și a distribuției aici.

FB: @KnivesOutOfficial

IG: @KnivesOut

Twitter: @KnivesOut

#GlassOnion