Ghid practic pentru părinți în lumea Netflix

Sărbătorile înseamnă momente în familie și poate mai mult timp petrecut împreună în fața televizorului. Dar dacă îți dorești neapărat să termini sezonulîn vacanța de Crăciun și, în același timp, să petreci timp și cu ai tăi, ai putea să le prezinți și lor lumea Netflix. Mai jos este un ghid practic pentru părinți și Netflix.

Pasul 1: Începe prin a explica ce e Netflix.

Netflix este cea mai mare televiziune prin internet din lume. Asta înseamnă că totul se întâmplă online.

Pasul 2: Deschide aplicația.

Deschizi Netflix pe laptop, TV sau telefon și ai acces instant la un număr mare de seriale, documentare și filme.

Pasul 3: Netflix nu este televiziune tradițională

Netflix nu are posturi TV, așa că nu le căuta. Oricum nu ai nevoie de ele atunci când ai recomandări personalizate și tot ce trebuie să faci este să cauți în bara de search sau să alegi un gen sau format. Astfel, îți faci propriile reguli.

Pasul 4: Instrucțiuni de bază pentru platformă

Poți reda, întrerupe și relua vizionarea de pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. Poți căuta conținut în recomandări, în bara de căutare sau în tab-ul de răsfoire.

Tastele de bază sunt:

  • Space pentru pauză, iar Enter pentru a da play.
  • F este tasta pentru full-screen, iar Esc pentru a ieși din acest mod.

Pasul 5: Nu sunt pauze publicitare pe Netflix, așa că nu trebuie să îți întrerupi sesiunea de binging.

Pasul 6: Recomandări

Întreabă-i pe ai tăi la ce se uită de obicei și adaugă titluri similare în lista de vizionare. Astfel, vor avea recomandări personalizate atunci când folosesc platforma.

Și pentru că nicio sărbătoare în familie nu este completă fără filme de sezon, iată o listă de filme de Crăciun disponibile pe Netflix.

 

It’s a Wonderful Life

Acest film clasic de Crăciun este disponibil pe Netflix România. Atunci când un înger îl găsește pe George Bailely, un depresiv gata să se arunce de pe un pod, îi arată acestuia cum ar fi fost viața celor dragi dacă el nu s-ar fi născut.

Un prinț de Crăciun

Crăciunul vine mai devreme pentru o tânără jurnalistă aspirantă atunci când este trimisă în Europa să afle totul despre un prinț fermecător care urmează să devină rege. Și am spus că cea mai mare parte a poveștii a fost filmată în România, la Castelul Peleș?

A Very Murray Christmas

Bill Murray aduce împreună un ansamblu format din vedete, pentru o seară de muzică, farse și petrecere. Muzica bună de Crăciun, decorațiunile spectaculoase și voia-bună sunt rețeta de succes pentru orice seară în familie.

FourChristmases (De Crăciun nu stăm acasă!)

Doi tineri îndrăgostiți sunt nevoiți să își petreacă primul Crăciun împreună, vizitându-și într-o singură zi toți părinții divorțați.

Elf

Spiridușul Buddy nu-și găsește locul printre ceilalți spiriduși de la Polul Nord și pleacă la New York pentru a-și găsi tatăl adevărat și a răspândi Spiritul Crăciunului.

The Polar Express

În această poveste emoționantă, un băiat își regăsește credința în spiritul sărbătorilor după o călătorie cu trenul la Polul Nord, chiar în ajun de Crăciun. Cu: Tom Hanks, Leslie Zemeckis, Eddie Deezen.

Netflix este cea mai mare televiziune prin internet din lume. 109 milioane de abonați din 190 de țări se bucură zilnic de peste 125 de milioane de ore de seriale și filme, incluzând documentare și filme de lung metraj originale. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.