Cum a fost la Balkanik 2015

O vara buna se incheie cu festival bun, alaturi de prieteni dragi. Asa a fost anul asta la Balkanik Festival, in 3 zile cu vreme schimbatoare alaturi de oameni faini alaturi de care mi-am petrecut si momente bune din vara.
Uniti in cuget si simtiri de pasiunea pentru batzaiala balcanica, ne-am anturat 3 seri la rand la Gradina Uranus pe dupa ora 19.00, asa, dupa posibilitati. Dupa ce-am vizitat expozitiile, targul si mai ales zonele cu papica si dulciuri, ne-am plasat pe langa bar, ca anul asta ne-am simtit mai batranei si am preferat sa nu ne mai bagam printre primele randuri. Adica am predat stafeta celor pusi pe maxim dans, ca noi am venit molcomitzi de la Divan si am adastat mai in spate, sa avem loc de fluturat fustele si de batut dezlanat din palme, admirand atmosfera – tinute fistichii, oameni relaxati, multi expati, obisnuiti ai anumitor cluburi mai hipsteresti, dar si lume noua, precum si localnici de toate varstele din zona Rahova, simpatici si zambitori.
Fanfara Ciocarlia, Kocani Orkestrar si Kalyi Jag  au fost highlights petru noi, in vreme ce pentru tineret, turcii de la Cumbul Cemaat au rupt in The Ark sambata spre duminica. As fi vrut sa-l prind si pe Ion din Dororbanti, dar imi era teribil de somn, asa ca am ratat ocazia, sper sa am alta soon. Culmea e ca Shantel a ridicat nivelul de adrenalina in toate limbile si pe toate ritmurile duminica seara, dar pe mine m-a prins intr-o faza de lancezeala si n-am stat pana la final, am lasat bucuria asta altora >)

Cert e ca a fost o experienta faina, am fost pe chill, pe zona, pe vibratie si ne vom revedea cu siguranta si la anul, sper intr-o formula extinsa.
Mi-au lipsit maxim cativa prieteni, plecati prin diverse locuri, si tare mi-ar placea sa-i revad la anul cu antren la dans- balans. Alexandra B, Andreea B, Flavia C, Oana S, in primul rand la voi ma refer, desigur.