Asteroid City, mult-așteptatul film al lui Wes Anderson poate fi urmărit în exclusivitate pe SkyShowtime începând din 20 ianuarie

Asteroid City, cel mai recent film al lui Wes Anderson, în care joacă Jason Schwartzman (The French Dispatch, The Grand Budapest Hotel), Scarlett Johansson (Black Widow, Jojo Rabbit) și Tom Hanks (Elvis, News of the World), va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând din 20 ianuarie.

Scris și regizat de Wes Anderson, de șapte ori nominalizat la Oscar® (Isle of Dogs, Moonrise Kingdom) pentru Focus Features, Asteroid City impresionează cu distribuția sa, inclusiv cu vedetele din rolurile secundare, actori apreciați de critici precum Jeffrey Wright (Westworld, No Time To Die), Tilda Swinton (Suspiria, Michael Clayton), Adrien Brody (The Pianist, The Darjeeling Limited), Bryan Cranston (Breaking Bad, Trumbo) și Edward Norton (Glass Onion, Birdman).

Povestea se desfășoară într-un oraș fictiv din deșert, în sud-vestul american, în jurul anului 1955. Tinerii iubitori ai spațiului din întreaga țară, Junior Stargazers și Space Cadets, se adună pentru sărbătoarea anuală a Zilei Asteroidului – dar competiția academică este dată peste cap în mod spectaculos de evenimente care pot schimba lumea. Sărbătoarea menită să onoreze realizările tinerilor Junior Stargazers are parte de un vizitator neașteptat: un extraterestru. Asteroid City este un loc închis, o poveste pusă la cale de către armată, dar tinerii geniali, cu inteligența lor precoce, amintind de personajele din filmele clasice ale lui Spielberg, au un plan pentru a răspândi vestea în lume.

Cu toate acestea, în stilul inegalabil al lui Anderson, povestea este mult mai profundă. Pe coasta de est, personajele din Asteroid City sunt pe scenă, pregătind o piesă care se numește „Asteroid City”. Aici ne aventurăm în culise și în viața artiștilor, în jurul anului 1955. Actorii de teatru, pe punctul de a deveni vedete, își perfecționează talentul.  Cu siguranță, la fel de amuzant ca oricare dintre filmele lui Anderson, dar având o dimensiune cosmică; o examinare interioară, personală, a complexității relațiilor de familie și a noilor iubiri, a părinților și a copiilor, a secretelor, a descoperirilor și a depășirii adulților; vastul Vest și cenușiul Est, toate într-un echilibru emoțional perfect pe care nimeni nu îl poate atinge mai bine decât Wes Anderson.

Din distribuție fac parte și Liev Schreiber (Ray Donovan, X-Men Origins: Wolverine), Hope Davis (Your Honor, Succession), Stephen Park (The French Dispatch, Fargo), Rupert Friend (The Young VictoriaPride & Prejudice), Maya Hawke (Stranger Things, Do Revenge), Steve Carell (The Office, The Morning Show), Matt Dillon (There’s Something About MaryThe House That Jack Built), Hong Chau (The WhaleThe Menu), Willem Dafoe (franciza Spider-Man The Florida Project), Margot Robbie (Barbie, Suicide SquadI, Tonya), Tony Revolori (The Grand Budapest Hotel, franciza Universului Cinematic Marvel Spider-Man ), Jake Ryan (Moonrise KingdomEighth Grade) și Jeff Goldblum (franciza Jurassic Park Independence Day).

Urmărește trailerul aici.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame).