Aprilie la Crime+Investigation: „Crimă la cină: Uciderea lui David Jackson” cu Emilia Fox, „O crimă imperfectă” și „Primele 48 de ore”

Aprilie la Crime+Investigation: „Crimă la cină: Uciderea lui David Jackson” cu Emilia Fox, „O crimă imperfectă” și „Primele 48 de ore”.

Crimă la cină: Uciderea lui David Jackson (2×60’)

  • Premiera luni, 24 aprilie, ora 23:00
  • Titlul original: Bubble & Squeak Murder: The Killing of David Jackson 

În ajunul Zilei Îndrăgostiților din 2021, o petrecere privată de ziua de naștere într-un orășel de coastă liniștit s-a încheiat cu o crimă sângeroasă. În timpul procesului care a avut loc mai târziu în acel an, înregistrările convorbirii și imaginile video preluate de camerele de corp ale poliției de la arestarea ulterioară au fost transmise în întreaga lume.

Penny Jackson, o contabilă ieșită la pensie în vârstă de 66 de ani, și-a ucis soțul, David Jackson, fost ofițer de armată, cu un cuțit de bucătărie, înjunghiindu-l cu sânge rece de trei ori, înainte de a suna calm la serviciile de urgență în timp ce acesta zăcea sângerând pe podeaua bucătăriei lor.

Cu dezvăluiri făcute de sora lui David Jackson, Jenny, și fratele înstrăinat al acestuia, Alan, acest documentar dezvălui secretele întunecate și tulburătoare care se află în spatele acestei crime aparent inexplicabile și brutale.

O crimă imperfectă (13×60′)

  • Premiera marți, 25 aprilie, de la ora 23:00
  • Titlul original: Imperfect Murder

Pe măsură ce cazurile nerezolvate de omucidere lasă familia și prietenii victimelor cu întrebări fără răspuns, făptașii rămân în libertate cu presupunerea că au scăpat nepedepsiți pentru crimele lor oribile, fie datorită unor investigații ratate, lipsei de dovezi sau faptului că știința nu a evoluat suficient de repede. Această serie documentară preia cazuri vechi nerezolvate, iar prin intermediul dosarelor poliției, sprijinului experților și cu declarațiile martorilor, încearcă să se asigure că ucigașii sunt în sfârșit prinși.

 

Cineva ascunde ceva (13×60’)

  • Continuă miercurea, de la ora 23:00
  • Titlul original: Somebody’s Hiding Something

Când pistele se epuizează și un caz rămâne nerezolvat, un singur lucru îi face pe anchetatori să continue – bănuiala că „Cineva ascunde ceva”. În această serie documentară, spectatorii se alătură detectivilor în căutarea persoanei care deține indiciul ce va redeschide cazul.

De la rude și prieteni îndurerați la iubiți părăsiți și martori oculari, anchetatorii analizează fiecare detaliu și discrepanță pentru a descoperi motivele crimei, precum și motivul pentru care a fost ascunsă o probă-cheie.

Cineva ascunde ceva” este un thriller psihologic transpus în viața reală, iar fiecare episod prezintă o adevărată crimă misterioasă, care vă va ține în suspans până la ultimul cadru.

Despre Crime+Investigation®

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

***

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.