Anna Gunn joacă într-o comedie, Emily Ratajkowski într-un thriller, iar Emily Blunt sare în barca Disney

anna gunnAnna Gunn (pe care o știți din Breaking Bad și Deadwood) vrea să ne arate că poate face și comedie. De data asta la ABC, pentru care lucrează la pilotul serialului Chunk & Bean scris de Ed Herro și Brian Donovan, inspirat, chipurile, de propria lor copilărie.

Va fi mama lui Chuck (care e prieten cu Bean, dăăăă), un psiholog care are prea mult timp liber pe care-l petrece monitorizându-i copilului domicații de teamă să nu devină obez grav.

Madam Gunn (47 de ani) are două Emmy-uri pentru rolul din Breaking Bad, a mai dat cu subsemnatul și prin Gracepoint,  iar acum chiar vrea să facă o figură frumoasă și probabil la fel de isterică.

***

emily ratajkowskiEmily Ratajkowski va juca într-un thriller intitulat In Darkness, regizat de Anthony Byrne. O să facă echipă bună cu Natalie Dormer,  Ed Skrein și Stacy Martin (Nymphomanic Vol. 1). După cum era de așteptat rolul de răzbunătoare este al lui Natalie Dormer, o artistă oarbă care aude o crimă în apartamentul de deasupra… Tinerica Emily (23 de ani) apare și ea pe-acolo ca fiica unui tip nasol. Poate e mai bună decât în Gone Girl, să o ia și alții în filme bune de acțiune. Celebră e deja, cu 5 milioane de abonați pe Instagramși multe luări feministe de cuvânt, are toate șansele să ia în câțiva ani premii importante.

***

sursa: theguardian.com
sursa: theguardian.com

Ce să facă și Emily Blunt după criza de 30 de ani? Joacă la Disney. Se apucă de filmările pentru noul film despre Mary Poppins, sequel al superbității care ne-a bucurat părinții în 1964, ecranizare a cărții lui  P.L. Travers care-a apărut în 1934.

Filmul în care joacă Emily n-are nume, dar are e inspirat de cărțile publicate de același autor până în 1988 și o să fie regizat de Rob Marshall.

sursa: Deadline.com