Angelina Jolie și Netflix, Amy Schumer și crimele din Louisiana, JK Rowling și Leonardo DiCaprio

Angelina Jolie a semnat un contract super bănos cu Netflix pentru regia, producția și scenariul unui proiect de ecranizare a volumului de memorii semnat de Loung Ung – First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers. la 40 de ani, Angelina vrea să se implice numai și numai în proiecte serioase, iar cartea asta a făcut-o să plângă, așa că vrea să ducă emoția asta în toată lumea, cu ajutorul Netflix. Mai ales că e vorba de situația din Cambodgia, țară din care ea a adoptat un copil și de povestea unui supraviețuitor al regimului khmerilor roșii. Brrr, o să-l vedem în 2016. Angelina începe lucrurl în toamna asta.

#
America e șocată din nou, o dată pentru că iar a avut parte de oameni împușcați într-un loc public, și ănacă o datp pentru că e vorba de o situație total absurdă: un tip a împușcat ieri seară 3 oameni, a rănit alți 9 și apoi s-a sinucis, într-o sală de cinema din Lafayette, Louisiana, unde rula filmul lui Amy Schumer – Trainwreck. Omul avea 58 de ani. Amy Schumer a scris următorul mesaj pe Twitter  „My heart is broken and all my thoughts and prayers are with everyone in Louisiana.”.
Martorii spun că n-au observat nimic dubios, nici nu s-au prins că s-a ridicat un tip la 20 de minute după începerea filmului și a început să tragă, credeau că-i parte din film sau că asistau la un film… până au început să se ferească văzând câțiva răniți.

#

Gardul verde al lui JK Rowling a ajuns celebru pe Twitter. Când din cauza faptului că se lucrează 3 zile la el se împiedică buna circulație din oraș… e și normal. Casa din Edinburgh a celebrei scriitoare britanice e de prin secolul 17, e situată cam pe colț așa, deci grădinarii au blocat două străzi ca să tundă gardul verde 🙂 #jkbush să trăiască 🙂
jk-rowlings-bush-is-causing-havoc-vgtrn-392-body-image-1437658826

#
Leonardo DiCaprio ar putea apărea într-un film regizat de Ridley ScottThe Cartel, după romanele lui Don Winslow. I-ar reveni rolul unui agent  DEA, Art Keller, care vrea să-l elimine pe regele mexican al drogurilor, Adan Berrera.
leonardo_dicaprio