Waffles + Mochi, pe Netflix din 16 martie 2021 (VEZI TRAILER)

0

Netflix lansează pe 16 martie 2021 producția Waffles + Mochi. Seria de 10 episoade a câte 20 de minute, creată de Erika Thormahlen și Jeremy Konner, o are în distribuție pe Michelle Obama.

Netflix a dezvăluit trailerul pentru Waffles + Mochi/ Gofre + Mochi, noua serie originală pentru întreaga familie care prezintă călătoria gastronomică spectaculoasă a lui Gofre și Mochi, doi prieteni buni care împărtășesc visul de a deveni bucătari. Pe parcursul acestei călătorii vor afla despre diferite alimente, feluri de mâncare, tipuri de bucătării și culturi cu ajutorul proprietarului supermarketului, doamna Obama, (Michelle Obama), un coș de cumpărături zburător care va servi drept ghid și colaborarea cu bucătari de renume, copii și vedete. Acest proiect este o nouă colaborare cu Higher Ground Productions, compania de producție fondată de Barack și Michelle Obama în asociere cu Netflix.

Păpușari: Michelle Zamora (Waffles), Russ Walko (Mochi și Intercommy), Jonathan Kidder (Busy), Diona Elise Burnett (Steve the Mop și vocea Magicart), Taleia Gilliam (Shelfie), Andy Hayward (păpușar), Piotr Michael (vocea lui Mochi), George Konner (vocea lui Intercommy)

Producători executivi: Erika Thormahlen, Jeremy Konner, Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack și Michelle Obama

Compania de producție: Higher Ground Productions

Sinopsis: Odată ca niciodată, în Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi care aveau un vis comun: să devină bucătari! Singura problemă? Tot ce găteau era făcut din gheață. Atunci când acești doi prieteni se angajează ca proaspeți colegi ai unui supermarket fantezist, sunt pregătiți pentru aventura culinară a vieții lor. Cu ajutorul unor fețe noi și prietenoase precum doamna Obama (proprietarul supermarketului) și un coș de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles și Mochi își încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume, gătesc rețete cu ingrediente obișnuite alături de bucătari renumiți, bucătari de casă, copii și vedete. Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, acești exploratori curioși descoperă minunea mâncării și descoperă că fiecare masă este o șansă de a-ți face noi prieteni. Waffles + Mochi este o invitație pentru a încuraja copiii și adulții să gătească împreună în bucătărie și să se conecteze la culturi din întreaga lume.

Social:

IG: @netflixfamily

@wafflesandmochiofficial

#wafflesandmochi