Vedete si vedetoizi: rezumatul zilei

intrucat mi s-a pus in vedere ca atunci cand ne vedem lume cu lume oki in oki sa avem ce vbi de noi, nu despre ce-am scris pe blog, si pt ca natiunea cere sa pun niuzurile despre vedete altundeva decat in orice conversatie de pahar, rezum cu promptitudine kestiunea intr-un prim post:

 • keith urban (ala din nashville d canta cauntri, in curs de dezalcolizare), sotu lu nicole kidman adica, l-a dat in judecata p unu de are numele ca el numa k e din jersey si e pictor, pt ca se foloseste de www.keithurban.com sa isi vada tablourile si creaza confuzii in mintea lu fanii lui de countri care crede k el le-a facut. saitu e on din 1999 cand keith urban cantaciosu se urca in topuri.numa k abia acuma s-a dezalcolizat si s-a prins k ar fi facut poate mai multi bani dk ar fi pictat in ulei. or sthing like it.
 • Patrick Ryan O’Neal’, unu blond, nu prea relevant, actor acceptabil la 65 de ani (bagati imdb, nu v dau iar detalii), zice ca si-a lovit fiul, Griffin O’Neal, in legitima aparare. cica grif se certa cu frate-su dupa ce-a venit la un party de-a lu farrah fawcett si tati a vrut sa-i desparta, grif a luat vatraiu, iar tati arma si-a tras p aiurea. in altercatie a fost lovita si iubita de 22 d ani si in plus gravida a lu asta micu. whatever. tot nu le da nimeni un scenariu p faza asta.
 • daniel baldwin filmeaza fugitiv in detroit. fugitiv pt ca are ceva probleme cu legea, dupa ce nu s-a prezentat la tribunalu care-i evalua situatiunea cu condusu unei masini ilegalmente si detinut proprietate furata. incarnatzarea asta se esplica si pe playfuls.com pe care l-am vazut ca prima sursa pe entertainment p google news. nejustificat da de bine, k e compatrioti. miss the days cand softpedia era cap de afis pe acolo in fata lu comingsoon.net
 • o kestie p care o stiti toi, da o trec din drag de jkrowling, si anume k a terminat vol 7, i-a placut, e preferatu ei, deci va fi si al nostru care-l vom citi pe 21.07.07. ps. cristi crede ca moare hagrid. cica si snape. io nu vreau.
 • Raymond Weil, un facator de ceasuri american a dat-o in judecata pe draga de charlize theron ca nu i-ar fi purtat ceasurile in exclusivitate, potrivit contractului de reclama, si s-a afisat cu arte marci de bijuuri. ar fi mijto dk ea i-ar da in judecata k i-au facut ceasuri urate or sthin.
 • aghilera petrece duminici nude cu iubitu ei. aghilera e normala. cool stire.
 • jim carey nu se insoara cu rapashuta de jenny mccarthy. this is good news. iupiaiou. nu s-a despartir de penala. najpa.
 • cumnata printului felipe al spaniei a fost gasita moarta. zice-se sinucidere. presa spaniola n-a sarit p ei. najparlii de la stirile romanesti da, evident, senzational.
 • kylie isi revine dupa despartirea de olivier martinez inaugurand o exibitzie cu poze din viata ei. adik ceva gen cum si-a skimbat ea imaginea. boring. martinez se drege cu o penelope cruz care i-a zis ca adora blood and chocolate. care-i mai castigat? penelope, k a dat si ea pe un mediocru care nu-i scientolog.
 • lindsey lohan pleaca de la dezintoxicare sa petreaca putin cu paris hilton. cik avea nevoie de putin timp pt ea insasi. relevant.
 • katie holmes vrea sa se inmulteasca mai mult mai des cu tom cruise, jessica simpson vrea sa adopte. poate-o consiliaza michael jackson cu ceva.
 • robbie w isi bibileste nou album. iese pe vara. si sigur pe val.
Previous articlede spitalicisme
Next articlepoezele
SHARE