TVR vrea bloggeri oficiali pentru selecţia Eurovision 2012

TVR caută 6 bloggeri care să posteze din CAMERA VERDE pe 10 martie 2012, la finala EUROVISION ROMÂNIA. Concursul începe luni, şi are un premiu SONY, pe lângă şansa de a sta la taclale cu artiştii înscrişi în concurs.

Vineri, 2 martie, în direct pe www.tvr.ro/eurovision, artiştii participanţi la Selecţia Naţională 2012 au extras biletele cu numărul de ordine în finala concursului care va avea loc de la ora 21:00, pe 10 martie, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

Finaliştii români care performează pe 10 martie pentru onoarea de a reprezenta România la BAKU la sfârşitul lunii mai sunt:

1. CĂTĂLIN JOSAN – Call my name

2. ANA MARDARE – If you find simple words to say

3. VIKY RED – If you ever feel

4. RPK – Singura care

5. LUCIAN OROS – The best a man can get

6. RALUCA OCNEANU – Time is on my side

7. ELECTRIC FENCE – Şun-ta

8. OVIDIU ANTON – I walk alone

9. MISS MARY – Rollin’

10. MANDINGA – Zaleilah

11. T&L – Twilight

12. IOANA ANUŢA – Girls don’t cry

13. TASHA – Say my name

14. BIANCA PURCĂREA – Don’t say sorry

15. ANA MARDARE – This must be love

Dintre cei de mai sus, creditez cu şanse reale de câştig:

ELECTRIC FENCE – sound cool,fresh, compoţizie bună, piesa bună în ţigăneşte (nu-mi place mie să spun rromani)

RALUCA OCNEANU – nu mă fezandează auricular vocea ei, dar îmi place linia melodică, versurile sunt bunicele, piesa sună bine şă ar suna şi mai cool reorchestrată (cel puţin la chorus). Cântată de de Duffy sau Paloma Faith şi produsă în UK ar suna cu adevărat fenomenal.

MADINGA – ZALEILAH – am sperat să se înscrie, cred că piesa prinde, băieţii sunt capabili de show, iar Elena e capabilă de un live de excepţie!

CĂTĂLIN JOSAN – CALL MY NAME – piesa e făcuta de Keo, e soulful, simpatică, interpretată bine, Josan e carismatic. Linia e uşor de reţinut, refrenul fredonabil, are ceva imnic (de speculat cu o coregrafie adecvată). Însă, nu mi se pare ca se potriveşte mănuşă sloganului LIGHT YOUR FIRE pe care-l are EUROVISIONUL anul ăsta.

VIKY RED – IF YOU EVER FEEL ALONE – piesa are o savoare de savarină:), e dinamică, simpatică, băiatul cântă bine, se apropie de trendul european de anul ăsta, dă bine în cluburile din Malta sigur, transmite un vibe mişto
SINCER, AŞ VREA SĂ CÂŞTIGE.