TVR

nu stiu ce baba si-a ales Tudor anul asta, dar sper sa fi fost cea mai senina si cea mai lina.

si tot asa-i doresc si lui Mirciulica, pt ca zilele bune si clare sa-i “deznegureze fruntea ” (am auzit-o la bunica, vorba asta) si sa se lase de aruncatul cu noroi inutil si gratuit din “gura presei”.

de doua saptamani opinionistii natiunii isi arata dexteritatea in interpretarea cifrelor legate de TVR, trubadurii stirilor si interpretarilor din toate zarile afiseaza la unison ranjetul multumit ce insoteste expresia “harry potter al televiziunii romane” cand scuipa numele lui giurgiu prin taste sau pe sticla.

harry potter e la fel de popular si trendy ca zana surprizelor. oamenii din spatele poreclelor astora au contribuit fiecare in felul lui la ridicarea tvr-ului, unul la calitatea programelor, incercarea de curatire a sitemului care-i daduse de furca multa vreme etc si altul la “inaltarea” audientelor.

poate ca unii cand spun tvr, in bunul simt semiotic al problemei, vad stive de bani, coruptie, comunism, aservire si multe alte asemenea si se sperie ca vine o mana lunga si le ia din buzunarul personal un firfirel pentru o taxa.

cand spui tudor giurgiu, in acelasi bun simt semiotic, nu vezi insa nici una din imaginile de mai sus, pe care presa a incercat sa i le asocieze.
pt mine harry potter al televiziunii ramane un tip onest, diplomat, destept, un lider bun si un om extraordinar.
nu stiu daca exista un voldemort care se ocupa de campania noroioasa impotriva lui, dar daca e sa fie vreun ordin pheonix care sa i se puna impotriva, count me in. Patronusu meu cred ca e o veverita, o fi buna si ea la ceva.

Va las sa lecturati mai jos Scrisoarea lui TUDOR

C