Trupa TBA lansează al doilea EP „It’s something” pe 25 mai în club Motiv din București

Vineri, 25 mai 2018, trupa bucureșteană de punk-rock/melodic hardcore TBA lansează al doilea material discografic, “It’s Something” în clubul Motiv (Calea Victoriei 48-50, Pasajul Victoriei, București)prin propria casă de discuri Overdue Records.

După aproape 2ani de la lansarea primului nostru EP „Evenings” revenim cu nou EP ce va conține 6 piese. EP-ul a fost înregistrat în sala de repetiții a trupei, în spiritul culturii DIY, copertile albumului sunt  lucrate manual de către membrii trupei, iar cd-urile vor fi într-un număr limitatat de 50 de exemplare. EP-ul este disponibil gratuit online pe toate platformele din data de 16 mai.

După multe show-uri în deschiderea a mai multor trupe locale sau trupe venite de peste mări și țări este momentul să avem propriul nostru concert.

Și pentru că ne place să ajutăm și alte trupe mici ca noi, dar ne place să-i ajutăm pe cei care au nevoie, de data aceasta am decis că este timpul să facem ceva pentru alții și să aducem oamenii împreună pentru o cauză comună.

Împreună cu Care for Dogs Romania, vă încurajăm să aduceți mâncare pentru câini și pisici, păturile vechi pe care nu le mai folosiți sau orice altceva ce credeți că ar putea ajuta câinii și pisicile salvate de acești oameni minunați.

Invitați:

The Jabba

Istoria formației “The Jabba” a început cu dorința fondatorului trupei Vic, care a adunat prieteni dragi începând cu mult timp în urma, în ideea de a crea un grup în care fiecare membru să se simtă cât mai bine pe acorduri pline de distors. De atunci și până astăzi trupa a trecut prin diferite schimbări de componență, însăși fondatorul trupei plecand către alte țări înainte de a vedea trupa performand live. Nu ne încadrăm neapărat într-un stil muzical anume, în mare cântăm rock cu influențe diverse nefiind limitați de un anume tipar. Ne place să cântăm, ne place să ascultăm si ne place orice moment petrecut în prezența muzicii alături de prieteni. Iar ca toate trupele din București, l-am avut pentru o scurtă perioadă pe Kinnu ca membru.

Zero Fox Given

Trupa  s-a format la finele anului 2017, iar începutul anului și-au definit și întregit formula. Zero Fox Given este cea mai nouă trupă de pop-punk de pe scena românească,acesta fiind și primul lor concert. Este puternic influențată de trupele românești consacrate  precum Chester, EMIL sau Pistol cu Capse, dar cu o abordare de pop-punk modern de la trupe ca Neck Deep sau Four Years Strong. Melodiile formației Zero Fox Given deși au un tempo ridicat sunt melodice, iar versurile pot fi descrise ca find „un pic emo”.