TRAILER: Urban Myths

Urban Myths e un serial de comedie musai de văzut, care începe pe 19 ianuarie. În cele 8 episoade (a câte 30 de minute fiecare) difuzate de Sky Arts o să vedem o grămadă de actori faini interpretând rolurile unor vedete aflate în miezul aventurilor care au dat naștere unor povești aparte… cum ar fi relația maternă dintre Elizabeth Taylor și Michael Jackson și una din călătoriile lor cu Marlon Brando chiar după 11 septembrie, modul în care-a reacționat Adolf Hitler când s-a prins că-și ratează cariera în pictură, călătoria spre școală a lui Andre the Giant cu Samuel Beckett, felul în care Cary Grant și Timothy Leary se distrau cu LSD, prietenia dintre Bob Dylan și Dave Stewart, tachinările dintre Salvador Dali și Alice Cooper etc
Adică s-ar putea să aflăm dacă e vorba de mituri urbane sau dacă există câte-un sâmbure de adevăr măcar în fiecare. Dar s-ar putea să nu ne intereseze asta, fiind prea ocupați cu mângâiatul burticilor zguduite de râs…

Dacă-i recunoști din prima pe:  Brian Cox în rolul lui Marlon Brando), Iwan Rheon (Game of Thrones, Misfits) în rolul lui Adolf Hitler sau pe Rupert Grint* în rolul amicului acestuia, Gustl, mai greu e să zici asta despre Joseph Fiennes care-l interpretează pe MICHAEL JACKSON! Trailerul îl arată într-o sublimă chimie cu Stockard Channing, așa că n-ai cum să nu simți o maximă curiozitate să vezi ce urmează.

A, ce nu afli din trailer e faptul că regretata Carrie Fisher apare în povestea cu Michael Jackson, iar unul din cele mai așteptate episoade intră în culisele poveștii tiradei celor de la The Sex Pistols care s-au expimat „nepotrivit” la vremea aia (1976) într-o emisiune TV.

(sursa)

P.S. Pe Rupert Grint (cunoscut în special grație filmelor din seria Harry Potter), îl mai poți vedea în curând, anul acesta, în serialele SICK NOTE și SNATCH, iar pe Iwan Rheon în RIVIERA.

 

SHARE