TOP 10 cele mai faine actrițe din 2015

Ca de fiecare Crăciun, în ultimii 7 ani, la sugestiile găștii cinefile se adună propunerile pentru TOP 10 cele mai faine actrițe 2015 care se completează și cu muieri din alte zone și cu alte preocupări. Se fac nominalizări la un pahar de vin și se votează responsabil, după luook, efort, muncă. Anul ăsta nominalizările au vizat doar actrițe (așa s-a nimerit), iar sistemul de votare a fost diferit, să evităm certurile și calculele prelungi: fiecare participant a scris în dreptul favoriților locul din topul personal – 1, 2 sau 3, iar la final preferințele s-au transformat în puncte – 3, 2, 1 – care s-au adunat frumos. În funcție de numărul de puncte obținut în urma voturilor numiților Alin, Andreea, Cristina, Delia, Laura, Luisa, Maco, Radu, s-a așezat topul ăsta. S-au luat în calcul și gândurile la propunerile Alexandrei B. M și Alexandrei O, care sunt invitate să comenteze și să răstoarne situația.

  1. CHARLIZE THERON a rupt gura târgului cu rolul din MAD MAX FURY ROAD, s-a despărțit de Sean Penn, a purtat galben pe covorul roșu, a luat un rol de bărbat pentru la anul, și-a asigurat dragostea feministelor și admirația bărbaților, iar în topul nostru conduce la diferență de 8 puncte de locul 2. Da, are 40 de ani și arată într-un mare fel:CHARLIZE THERON, CEA MAI SEXY ACTRITA DIN 2015
  2. LOCUL 2 Se împarte între Alicia Vikander și Eva Green, la egalitate cu 6 puncte. Pe ALICIA VIKANDER ați avut ocazia să o vedeți anul ăsta în EX MACHINA, THE MAN FROM U.N.C.L.E, THE DANISH GIRL, TESTAMENT OF YOUTH. E o suedeză superbă de 27 de ani cu talent cât carul și un look interesant. Mi-ar plăcea c-o văd într-un Sin City… dar până una, alta, o să mă pregătesc pentru următorul film din seria Bourne, unde joacă alături de Matt Damon.
    Alicia Vikander
    Alicia Vikander

    ALICIA VIKANDER

Franțuzoaica EVA GREEN a împlinit 35 de ani pe platourile serialului  PENNY DREADFUL cu care a captivat o grămadă de fani și a cam înlocuit-o pe Helena Bonham Carter din gândurile multora…

EVA GREEN

3. La egalitate sunt și următoarele 2 actrițe: Sofia Vergara și Margaret Qualley. Prima i-ar putea fi mamă celei de-a doua, dar după cum o să vă prindeți din poză, Margaret seamănă mai bine cu Andie MacDowell, mama ei pe bune.
La 43 de ani SOFIA VERGARA a avut de lucru în WILD CARD, HOT PURSUIT și ne-a bucurat în continuare în MODERN FAMILY. Ne-a arătat și câteva poze de la nunta Joe Manganiello, a dat bine pe Instagram 🙂
SOFIA VERGARA

MARGARET QUALLEY are 20 de ani și a confirmat în THE LEFTOVERS (Jill Garvey) că are mare viitor…

Margaret Qualley
Margaret Qualley

4. Cu 3 puncte, la egalitate, se situează în topul nostru de 2015 actrițele Carey Mulligan și Alexandra Daddario.
CAREY MULLIGAN a împlinit 30 de ani și a strălucit anul ăsta în FAR FROM THE MADDING CROWD, SUFRAGGETTE și serialul THE WALKER.

CAREY MULLIGAN

ALEXANDRA DADDARIO a dat bine în San Andreas și a strâns o armată de fani cu American Horror Story. O să joace în noul Baywatch, să se bucure ochii tuturor celor care au văzut-o deja topless în TRUE DETECTIVE sezonul 1 și n-o mai pot uita.

ALEXANDRA DADDARIO

5. Aici s-a așezat JANUARY JONES (37 de ani), obosită după relația cu Will Forte, partenerul ei de platou din LAST MAN ON EARTH, ce i-a fost anul ăsta iubit în viața reală. Și-a continuat saga Betty Draper, de care eu m-am cam plictistit, dar nimeni nu-i poate lua laudele pentru look și talent.

JANUARY JONES

6. NATALIE DORMER și NATHALIE EMMANUEL își dispută ultima poziție din top, grație generozității și indeciziei votanților, prea obosiți să se concentreze asupra departajărilor.

Englezoaica Natalie Dormer (35 de ani) a făcut furori în HUNGER GAMES,  a dat bine în serialul ELEMENTARY, a fost super sexy în rolul lui Margaery Tyrell din GAME OF THRONES.

NATALIE DORMER

Colega ei de serial, interpreta rolului MISSANDEI, Nathalie Emmanuel (tot englezoaică, 26 de ani), s-a remarcat anul ăsta și în FURIOUS 7 și MAZE RUNNER, două filme cam retarde, dar cu destulă priză la public. Nouă ne-a inspirat potențial 🙂

nathalie EMManuel

Acestea fiind expuse, la MULȚI ANI și la faine alegeri!

Aștept propunerile voastre 🙂

P.S. Pentru mine Olivia Wilde, Emilia Clarke, Mila Kunis, Olivia Munn, Rachel Bilson și Alexandra Breckinridge ar fi meritat din plin să se bată cot la cot pentru acest locuri, dar n-a fost să fie… Poate la anul.

P.P.S. Nominalizările au fost:

12. Jenna Coleman – 0  – eliminată prin retragerea nominalirării în favoarea lui Margaret Qualley
Jenna Coleman

11. Emilia Clarke – 0 – eliminată prin retragerea nominalizării în favoarea lui Nathalie Emmanuel
landscape-1444418914-emilia-clarke-sexiest-woman-alive-2015-005

10. Natalie Dormer – 1

9. Nathalie Emmanuel – 1

8. January Jones – 2

7. Carey Mulligan – 3

6. Alexandra Daddario – 3

5. Sofia Vergara – 5

4. Margaret Qualley – 5

3.  Alicia Vikander – 6

2. Eva Green – 6

1.  Charlize Theron – 14