Tina Fey și Amy Poehler, vedetele și surorile săptămânii

Tina Fey și Amy Poehler o să-mi facă  un super cadou de Crăciun.

download

Au anunțat deja peste tot: filmul SISTERS regizat de Jason Moore (Pitch Perfect), în care ele joacă rolul a două surori care înainte de-a vinde casa părintească dau o petrecere nebună, o să apară de sărbători.

P.S. Balerina care-a a ajuns în fundul lui Ike Barinholtz (The Mindy Project) e de față și la câteva momente de luciditate 🙂
AMY
Tina și Amy se ceartă, se distrează la cumpărături, cântă și dansează… and so should we all 🙂 Li se alătură Maya Rudolph, Kate McKinnon, Rachel Dratch, John Cena, Dan Byrd, John Leguizamo și mulți alții.
collage SISTERS 1
Nebunele astea două pe care le ador la nemurire 🙂 știu să-și promoveze filmul…
Și-au aranjat o rundă de True Confessions la Jimmy Fallon în emisiune și-au „lăsat să scape” câteva detalii picante din viața personală… adică și-au pregătit frumos niște știri cool de răspândit peste tot (Tina a fost luată drept prostituată la Monaco în timpul unei călătorii în Europa prin anii 90, iar Amy NU a ajutat-o acum 3 ani pe Yoko Ono să treacă strada – explicație necesară în cazul credeți că la Tonight Show sau astfel de emisiuni lucrurile de genul ăsta se întâmplă live și pe loc), iar turneul de promovare va fi cu siguranță mega haios și inedit.