SEZONUL 3 DIN „KILLING EVE/ OBSESIA EVEI”, DIN 13 APRILIE PE HBO GO

Serialul Killing Eve/ Obsesia Evei revine cu un nou sezon din 13 aprilie pe HBO GO.

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, Obsesia Evei prezintă povestea lui Villanelle (Jodie Comer),  asasină, și a lui Eve (Sandra Oh), femeia care o vânează. Eve e o agentă MI6 isteață și plictisită, a cărei muncă de birou nu-i împlinește fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigașă elegantă, talentată, care se ține strâns de luxul pe care i-l permite locul ei violent de muncă.

Sezonul 3 continuă să le urmărească pe cele două femei extrem de inteligente, obsedate în mod egal una de cealaltă, în timp ce încearcă să-și continue viețile fără drogul ales chiar de de ele. Pentru Villanelle, asasina fără o slujbă, Eve este moartă. Eve, fosta agentă ca se ascunde la vedere, nu va fi găsită niciodată de Villanelle, cel puțin așa crede ea. Totul pare că s-a întors pe făgașul normal până când o crimă șocantă și personală le implică din nou într-o cursă de-a șoarecele și pisica. Drumul lor înapoi una către cealaltă le va costa familia, prietenii și loialitatea.

Din distribuția serialului fac parte Sandra Oh, câștigătoare a premiilor Globurile de Aur®, SAG® și Critics’ Choice, Jodie Comer, câștigătoare a premiilor Emmy® și Bafta, Fiona Shaw, câștigătoare a premiilor Bafta și nominalizată la Emmy®, și Kim Bodnia, nominalizat la premiile Bafta. În sezonul 3 se alătură distribuției: Dame Harriet Walter (Succession, The End), Danny Sapani (Harlots), Gemma Whelan (Game of Thrones), Camille Cottin (Call My Agent),  Steve Pemberton (Inside No. 9), Raj Bajaj (A Christmas Prince: The Royal Wedding), Turlough Convery (Ready Player One), Pedja Bjelac (Harry Potter) și Evgenia Dodina (One Week and a Day).  Suzanne Heathcote (Fear the Walking Dead) este scenarista principală a serialului și producătoare executivă.

Killing Eve/Obsesia Evei este produs de Sid Gentle Films Ltd. pentru BBC America și este distribuit de Endeavor Content.

Primul episod din sezonul 3 va avea premiera pe 13 aprilie pe HBO GO, iar apoi câte un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână.

Primele două sezoane sunt pe HBO GO.

SHARE