Sex Education se lansează în toată lumea pe 11 ianuarie

0
32
views
sex education
sex education

Netflix prezintă în Sex Education o perspectivă amuzantă și emoționantă asupra experienței universale a adolescenței. 

Otis Milburn (Asa Butterfield) este un elev de liceu timid și fără experință care locuiește cu mama sa sexolog Jean (Gillian Anderson). Înconjurat de manuale, filme și conversații fără perdea despre sex, Otis este un expert reticent în domeniu. Atunci când identitatea sa de acasă este dezvăluită la școală, Otis își dă seama că poate folosi cunoștințele de specialist pentru a deveni popular. Atunci face echipă cu Maeve (Emma Mackey), o fată rebelă și inteligentă și prietenul lui cel mai bun Eric (Ncuti Gatwa). Împreună vor crea o clinică secretă de terapie sexuală pentru a se ocupa de problemele bizare și minunate ale colegilor de liceu. În timp ce analizează sexualitatea adolescenților, Otis își dă seama că ar avea nevoie de terapie și el.

Sex Education este creat și scris de Laurie Nunn și produs de Jamie Campbell și Ben Taylor, alături de Sian Robins-Grace. Serialul este o producție Eleven pentru Netflix și a fost regizat de by Ben Taylor (“Catastrophe”) și Kate Herron.

Sex Education, un serial care se lansează în toată lumea pe 11 ianuarie, are 8 episoade cu povești despre sex, identitate și iubire din viața de de adolescent într-un mod sincer și real care dovedește că „Experiența este supraapreciată!”.