Serialul procedural Recrutul (The Rookie), cu Nathan Fillion in rol principal, revine cu sezonul trei, din 15 martie, la AXN

THE ROOKIE - ÒIn JusticeÓ Ð Officer John Nolan and Officer Nyla Harper are assigned to a community policing center to help rebuild their stationÕs reputation in the community. Nolan is determined to make a positive impact but Nyla has her doubts on ÒThe Rookie,Ó SUNDAY, JAN. 10 (10:00-11:00 p.m. EST), on ABC. (ABC) NATHAN FILLION, MEKIA COX

Serialul procedural „Recrutul” (The Rookie), inspirat dintr-o poveste adevărată, cu Nathan Fillion în rol principal, revine la AXN cu sezonul trei, din 15 martie, în fiecare luni seara, de la ora 21.00.

John Nolan, cel mai bătrân recrut al poliției din Los Angeles, s-a folosit de toată experiența de viață, determinarea și simțul umorului pentru a face față colegilor săi cu 20 de ani mai tineri și pentru a se apropia de visul său de a deveni polițist în cadrul LAPD.

În noul sezon, finalul perioadei de pregătire se apropie, iar Nolan va avea de înfruntat cele mai mari provocări din cariera sa de ofițer de până acum. Mai mult, acesta va trebui să ajungă la un echilibru între alegerile pe care se vede nevoit să le facă în căutarea adevărului și consecințele pe care acestea le au, pe plan personal și profesional.

Acțiunea sezonului trei continuă imediat după evenimentele de la finalui sezonului doi, când Nolan descoperă că mentorul său este un polițist corupt, care va face orice pentru a-și salva pielea. Inclusiv să planteze dovezi incriminatorii în casa recrutului și să cheme poliția pentru a-l aresta.

THE ROOKIE – Nearing the end of his training, Nolan now faces his biggest challenge as a police officer yet when he must come to terms with the choices he has made in pursuit of the truth on the season premiere of The Rookie, RICHARD T. JONES, NATHAN FILLION

Serialul este o co-producție Entertainment One (eOne) și ABC Studios, creat de Alexi Hawley (Castle, Body of Proof, State of Affairs). Mark Gordon (Grey’s Anatomy, Designated Survivor, Criminal Minds Beyond Borders, Ray Donovan, Quantico), Nathan Fillion, Terence Paul Winter, Michelle Chapman, Bill Norcross și Jon Steinberg sunt producători executivi.

Din distribuție mai fac parte Alyssa Diaz (Angela Lopez), Richard T. Jones (Sergentul Wade Grey), Titus Makin (Jackson West), Melissa O’Neil (Lucy Chen), Mekia Cox (Nyla Harper) și Eric Winter (Tim Bradford). Brandon Routh (Legends of tomorrow) s-a alăturat în sezonul trei, în rolul lui Doug Stanton, un veteran LAPD, ale cărui viziuni polarizante vor cauza tensiuni în secție.

Promo “Recrutul”/The Rookie sezonul 3

DESPRE AXN

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Grimm, Sherlock Holmes și Dr. Watson, Negociatorii, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Unul dintre cele 40 de canale TV tematice parte a Sony Pictures Television, AXN este disponibil în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

DESPRE SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT are 21 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 12 ţări din întreaga lume. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.