Serialul german „Triburile Europei”, din 19 februarie pe Netflix (teaser)

0
107
views
DSCF1306.RAF

Noul serial original german „Triburile Europei” se lansează la nivel mondial pe 19 februarie, exclusiv pe Netflix. Cele 6 episoade ne poartă într-o aventură sci-fi uimitoare și palpitantă în Europa anului 2074.

Creat de Philip Koch (showrunner, creator, regizor al episoadelor 1, 2, 6 și producător executiv), „Triburile Europei” este o producție W&B Television. Producătorii executivi sunt Quirin Berg, Max Wiedemann și Maximilian Vetter. Din sitribuția acestui serial face parte și actrița Ana Ularu!

DSCF0953.RAF

SINOPSIS

2074: Europa așa cum o cunoaștem nu mai există. La 45 de ani după o catastrofă misterioasă, vechile națiuni au dispărut, iar continentul este divizat în mici state și microstate în care triburi diferite luptă pentru dominanță: TRIBURILE EUROPEI.

Seria originală Netflix în șase părți creată de Philip Koch se lansează pe 19 februarie pe Netflix. Producătorii Dark Quirin Berg și Max Wiedemann, alături de Maximilian Vetter, au produs această aventură sci-fi impresionantă. Trei frați din tribul Origines se află în centrul acestei povești fantastice. Ei sunt separați și de acum fiecare trebuie să lupte pentru propria supraviețuire, pentru libertate și pentru familiile lor.

Distribuție: Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Melika Foroutan, Oliver Masucci, Robert Finster, Ana Ularu, Jeanette Hain, Benjamin Sadler, Jannik Schümann and James Faulkner

Producători executivi: Quirin Berg, Max Wiedemann & Maximilian Vetter

Producător executiv, Showrunner și scenarist principal, Regizor (episoadele 1,2,6) : Philip Koch