Seriale noi de văzut la Netflix în februarie 2018

Lună nouă de #binge la Netflix. În cazul în care n-aţi testat până acum acest serviciu de streaming unde poţi găsi o mulţime de titluri cool, vechi şi noi, de filme şi seriale din toate genurile, alături de înregistrări de show-uri de stand-up comedy, faceţi-vă un bine şi evadaţi un pic din cotidian cu ajutorul unor producţii care s-ar putea să vă facă să vă puneţi mintea la contribuţie.

Altered Carbon, Sezonul 1 – 02.02.2018, SFNe transportăm într-un viitor în care conştiinţa umană poate fi descărcată şi transferată dintr-un corp în altul. Asta nu înseamnă că a scăzut criminalitatea şi că s-au rezolvat toate probleme omenirii. E nevoie de aducerea la viaţă a unui fost soldat, după 250 de ani, pentru a desluşi misterul din spatele unei crime stranii, în beneficiul celui mai bogat om de pe Pământ. E cu Joel Kinnaman (The Killing, House of Cards, RoboCop),  Antonio Marziale (Project Mc2), Chris Conner (American Crime Story, Hiro Kanagawa (Snowpiercer, Legends of Tomorrow, The Man in the High Castle, Heroes Reborn) şi Kristin Lehman (Rogue, Ghost Wars, Motive, The Killing).

Coach Snoop, Sezonul 1 – 02.02.2018, educatie si fotbal 🙂

Snoop Dogg  a făcut o ligă de fotbal pentru copii, iar serialul ăsta spune povestea asta pentru acelaşi scop declarat de rapper: să-i țină departe pe copii de greșelile pe care el le-a făcut la vârsta lor.

Black Lightning, Sezonul 1, 06.02.2018, supereroi

Un supererou pensionat revine la treabă în slujba justiţiei. În rolul principal e Cress Williams (Code Black, Hart of Dixie, Friday Night Lights, Prison Break) şi alături de el apare superbitatea Nafessa Williams (Code Black, Twin Peaks).

Everything Sucks!, Sezonul 1, 16.02.2018, comedie pentru adolescenţi

Se ceartă tocilarii internauţi cu membrii clubului de teatru, e haos în liceu şi totul arată ca… în anii 90, în Oregon. Ocazie bună de a cunoaşte noi actori tineri şi talentaţi.

First Team: Juventus, Sezonul 1 – 16.02.2018, fotbal

Cum a devenit Juventus una din cele mai urmărite echipe din lume? Cum e viaţa fotbaliştilor italieni ale căror nume sunt cunoscute în lumea întreagă? Lenede şi jucători tineri în prag de afirmare îşi găsesc locul într-un serial original.

Seven Seconds, Sezonul 1, 23.02.2018, drama

Cui îi pasă de viaţa unui puşti de culoare călcat cu maşina de un poliţist care a fugit de la locul faptei? Ce se ascunde în sppatele titlurilor furibunde? Se pot ţine în frâu tensiunile rasiale când într-o comunitate poliţia nu pare a fi de partea dreptăţii?
Vedeţi în cele 10 episoade ale unui serial nou produs de Veena Cabreros-Sud (The Killing)