Serial nou: RED BAND SOCIETY

RED BAND SOCIETY e unul din serialele pentru adolescenți ale toamnei care ar putea face audiență bună la FOX în această toamnă. Dar n-are puterea să ceară un nou sezon sau să devină mainstream. Măcar își face treaba: livrează nițică emoție și face o treabă bună în materie de motivare a tinerilor să-și privească mai atent prietenii, fără să fie obsedați de political correctness. Dar că treaba lui ar trebui să nu caute, să nu forțeze, ci să livreze natural niște povești în loc de rețete de comportament.

Red_Band_Society_a_l

Charlie e in coma, in urma unui accident de masina, dar aude si vede cu ochii mintii. E intr-o rezerva frumoasa intr-un spital privat de top. Si nareaza povestea relatiilor dintre oamenii pe care-i are aproape in spital – 3 asistenti (o negresa, un hispanic si o alba roscata), medicul cel sexy si milos, un liceean bolnav de cancer care si-a pierdut un picior si nu mai poate juca fotbal (LEO), un adolescent de culoare care are nevoie de un plaman (DASH), o majoreta blonda si enervanta (KARA) care are nevoie de o inima (in care sa incapa si adragostea pentru mamele ei lesbiene), o anorexica bruneta (EMMA) cu mari probleme de atasament si comunicare (desi pare cea mai draguta si sanatoasa de pe-acolo) si un frumusel care are o forma mega nasoala de cancer si se lupta de unul singur (JORDI) – asta dupa ce-a venit din Mexic direct la spital cu dorinta de-a se face bine (fiindca bunica-sa l-a tot oblojit cu vracii ei, dar fara rezultat) si se trezeste singur cuc – fara familie – dar cu cativa prieteni (astia de mai sus) care-i fac viata mai frumoasa.

Red-Band-Society-Cast-FOX

Serialul care m-a prins într-un binge de plictiseala cu primele 5 episoade  e scris de Margaret Nagle, si il are ca Executive Producer pe Steven Spielberg. In rolul asistentei Jackson o veti regasi pe simpatica Octavia Spencer – unul din motivele pentru care se si poate urmari cu oarecare placere.

Trailer: 

3 LUCRURI BUNE ȘI LUCRURI RELE. ÎN ACELAȘI TIMP

– SPITALUL în care trăiesc va părea multor hispanici un vis, un palat de cleștar, în vreme ce kinderii de Beverly Hills îl vor vedea ca pe un loc de joacă destul de decent. E în Los Angeles, se cheamă Ocean Park și din 2 cadre te face să-ți dorești să ai asigurare medicală babană (chiar dacă filmul nu pune niciodată problema costurilor tratamentelor de ultimă generație)
– Lansează două fete super simpatice si carismatice care au sanse reale sa fie mai mult decat niste mascotele Disney: Zoe Levin si Ciara Bravo

zoe-levin-ciara-bravo-fox-upfronts-red-band-society

 

Dar le pune atât de multe platitudini în gură în încercarea de-a arăta că fiecare ascunde ba o inimă bună, ba o problemă mare, încât le distruge șansele de-a fi remarcate/ credibile în fața unei generații în care tipologiile/ personalitățile puternice devin modele (vezi Suburgatory, Pretty Little Liars etc)

– Mizeaza pe carisma lui Charlie Rowe (The Golden Compass, Pirate Radio), un tip de 18 ani de care sigur vom auzi mai multe și mai bune. Si care reuseste sa faca un Leo echilibrat, bun si sensibil.

 

Distribuție:

Octavia Spencer  – Nurse Jackson
Dave Annable – Dr. Jack McAndrew
Astro – Dash Hosney
Ciara Bravo – Emma Chota
Griffin Gluck – Charlie
Zoe Levin – Kara Souders
Rebecca Rittenhouse – Nurse Dobler
Charlie Rowe – Leo Roth
Nolan Sotillo – Jordi Palacios
Catalina Sandino Moreno – Eva
Wilson Cruz – Kenji Gomez-Rejon

Daca va plictisiti grav si vreti sa vedeti un serial „usurel”, pentru amuzament, relaxare si motivare sau doar ca subiect de discutie, cautati-l. Daca vreti sa vedeti un serial foarte bun, cautati altceva.