Seria de filme “Misterul din florărie”, cu Brooke Shields în rol principal, în decembrie la AXN

0
111
views
Flower Shop Mystery : Mum's the Word- Movie of the Week

Din 6 decembrie, AXN difuzează în fiecare duminică dimineața seria de filme „Misterul din florărie(Flower Shop Mystery), cu Brooke Shields în rol principal, dar și producător executiv. Din distribuție mai fac parte Beau Bridges și Brennan Elliott.  

Poveștile celor trei filme din serie o au în prim plan pe Abby Knight (Brooke Shields), o fostă avocată dintr-un orășel mic din Illinois, care deține o mică florărie cochetă. Însă aranjamentele florale nu sunt singurul ei hobby. Abby este și detectiv amator și ajunge să rezolve tot felul de crime misterioase alături de noul ei pretendent, proprietar al unui bar și detectiv particular.

Pe 6 decembrie, de la ora 11.00, telespectatorii pot urmări Misterul din florărie: Nimeni nu suflă o vorbă (Flower Shop Mystery: Mum’s the Word), în care Abby Knight încearcă să își refacă viața după pierderea soțului, avându-l alături pe tatăl său. Viața ei liniștită din New Chapel este dată peste cap când îi este lovită mașina și o crimă are loc în oraș. Hotărâtă să găsească responsabilul, Abby acceptă ajutorul noului său vecin, Marco, un fost pușcaș marin, extrem de șarmant. Acesta tocmai a cumpărat barul din apropierea florăriei și, foarte curând, cei doi devin apropiați. Abby se găsește prinsă într-o conspirație cu polițiști corupți și apeluri amenințătoare, așa că trebuie să găsească cât mai repede criminalul pentru a se salva. Altfel, florăria va trebui să pregătească aranjamentele florale pentru propria-i înmormântare.

Flower Shop Mystery : Mum’s the Word- Movie of the Week

Cel de-al doilea film din serie, Misterul din florărie: Trandafirii ucigaşi (Flower Shop Mystery: Snipped in the Bud), este programat pentru 13 decembrie, de la ora 09.55 și urmărește evenimentele care au loc în viața personajului central după ce aceasta primește o comandă de trandafiri negri care trebuie livrați la universitatea din oraș, secția de drept. Având o relație personală cu una dintre studente și o istorie cu universitatea, Abby decide să livreze florile personal. Acolo, își întâlnește un fost rival, care este apoi găsit mort. Cu amprentele ei pe arma crimei, Abby se trezește principalul suspect și apelează la Marco pentru a începe o investigație pe cont propriu, în speranța că va afla adevăratul responsabil.

Flower Shop Mystery: Snipped in the Bud-MOW
Former attorney-turned-small-town-florist, Abby Knight, has a nose for sleuthing, quickly embroiled in a murder investigation, grateful for the help when she teams with retired private eye, Marco Salvare, who now owns a local bar and grill.

Abby este domnișoară de onoare și responsabila cu aranjamentele florale pentru nunta verișoarei sale, Jillian în finalul seriei Misterul din florărie: Nunta mortală (Flower Shop Mystery: Dearly Depotted), din 20 decembrie, de la ora 09.30. Jillian are un obicei de a fugi înainte de marele “Da”, așa că atunci când ceremonia se încheie fericit, Abby se simte ușurată. Însă când un escroc, care a încercat să participe la nuntă nefiind invitat, este găsit mort, Abby și Marco pornesc propria investigație în paralel cu cea a poliției.

FLOWER SHOP MYSTERY-DEARLY DEPOTTED- MOVIE OF THE WEEK
Abby Knight (Shields) is a beautiful ex-attorney and proprietor of Bloomers, a quaint Illinois flower shop. Abby and Marco (Elliott), a handsome bar owner and former private investigator, discover the body of Jack Sutcliff, an unscrupulous grifter who attempted to crash Abby’s cousin’s wedding. Abby’s curiosity gets the better of her and she sets out to conduct her own murder investigation and solve the case. With Marco’s help, Abby assembles an eclectic list of murder suspects – including her “black sheep” relatives, various wedding party members and even the groom’s socialite mother. One of the murder suspects turns up dead from an apparent suicide. But when Abby suspects this death was a homicide – and closes in on the killer – she finds herself in a dangerous showdown.