Sambata seara & indie: We Singing Colors si Adam’s Nest @ Clubul Taranului

0
51
views

We Singing Colors revin in Bucuresti cu o energie noua de live, sambata, 28 aprilie, la Clubul Taranului, avandu-i ca invitati pe Adam’s Nest, revelatia indie/shoegaze din Iasi.

Proaspatul lansat album We Singing Colors, Lone Learner, e gata sa-si mai spuna o data povestea live in mijlocul oamenilor, combinat cu piese de pe primul material “Made of wool, made of heavy metal”, asa ca sa va pregatiti de cantat, fluierat si dansat, in cel mai liber mod cu putinta.

Invitati de la Iasi sa-i sustina sunt cei doi Adam’s Nest, la primul lor concert in Bucuresti, dupa aparitia live de la Radio Guerrilla. Trupa tocmai ce si-a lansat primul EP saptamana trecuta, caruia ii va urma clipul pentru piesa Stockholm, asa ca ar fi bine sa fiti cu ochii si urechile pe ei de la inceput.

 …………………………………………………………………………….

We Singing Colors au pornit la drum in 2011 cu ambitia de a scoate in fata melodia din muzica, in special prin voci, chitara si mai nou, ritm, cu gândul de a canta cat mai mult si in locuri cat mai interesante.

Ii puteti recunoaste dupa refrenul de la „Good days, bad days” (https://goo.gl/hCg1kT), fluieratul care se aude incă de cand au lansat primul album in 2014 – „Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte in cluburi si festivaluri din tara, inregistrari si o serie de concerte in Marea Britanie, un scurt tur in Japonia si India, aparitii live la radio si pe scena din Spania, Bulgaria si Moldova.

Pe 14 februarie 2018, We Singing Colors a lansat cel de-al doilea album „Lone Learner” (https://goo.gl/BCYwcp)un album “pentru cei care iubesc, gresesc, incearca si trag de ei in fiecare zi sa fie oameni mai buni”.

Live: Andrei Hategan (voce, chitara), Roxana Niculae (voce si altele), Cosmin Dumbravă (tobe), Cosmin Postolache (clapa/bass)

—————————————————————

Adam’s Nest este un duo alternative/indie/shoegaze din Iasi format din Rusu Razvan Nicolae (voce, chitara) & Vlad Alui Gheorghe (chitara, tobe). Trupa a apărut în august 2017, după un lung drum cu cfr-ul spre mare. Unul e cu Radiohead, celălalt cu The National, unuia îi place formula de rock’n rollclassic, celălalt e pe un vibe mai electro. Ce iese? O combinatie de tot ce ai văzut până acum la IndieATL, sau KEXP, si de fiecare dată, mult mai mult de atât.

Acces incepand cu ora 21.

Bilete in avans: 25 lei – aici

Bilete la intrare in seara concertului: 30 lei