Rihanna in NY, Meat Loaf in Vegas, Jane Seymour la plaja

vedete 3 all

Sper ca v-ati distrat de Revelion 2014 si v-ati odihnit dupa… Rihanna a inceput anul 2014 gatind bunatati pentru prieteni, s-a distrat in clubul lui Jay-Z de la New York si s-a pozat imbracata, cel putin pana acum. Nu ne grabim s-o felicitam pentru maturitate sau inteligenta, caci asteptam o piesa noua care sa ne dea pe spate sau s-o scuze daca o ia razna.

*

Intre timp, sa aplaudam o legenda vie – cel putin asa-i zic fanii lui Meat Loaf. Starul care-a anuntat anul trecut ca nu va mai face niciodata vreun turneu, si-a anuntat o serie de 24 de concerte. Toate in acelasi loc, la hotelul Planet Hollywood din Las Vegas, din aprilie. Showul se cheama ‘Rocktellz & Cocktails’ si s-ar putea sa fie ultima nebunie marca Meatloaf in care actorul combina muzica rock, actorie si teatru, asa ca puneti-l pe lista lucrurilor de urmarit.

*

Stirea care-a innebunit America e de fapt o poza a unei vedete britanice. Jane Seymour a fost fotografiata la plaja impreuna cu nepotica in Hawaii si comentariile legate de fizicul ei tonifiat nu mai contenesc sa apara. Actrita in varsta de 62 de ani care ne-a vizitat in urma cu cateva luni se afla din nou in primele pagini ale ziarelor pentru simplul fapt ca in sfarsit se vede cat de bine a avut grija de ea. Probabil multe vedete isi vor decupa poza ei din reviste si o vor afisa pe peretii bucatariei pentru ca 2014 sa le aduca super forma si desigur, succes.

Ceea ce va doresc si voua, in tot si in toate.

Si nu uitati, pana maine dimineata, fiti calmi, sa fie zambet.