Răbdătorii zilei: Johnny Depp, Lionel Richie și Lenny Kravitz

Johnny Depp e super răbdător când vine vorba de aparițiile scenice. Sunt răruțe, dar bunuțe. La 51 de ani, Johnny Depp cântă ca un adolescent plin de energie.  L-a companiat la chitară pe rockerul Ryan Adams la un show care-a avut loc la Londra și a ridicat toată sala în picioare.  Adams l-a numit “J-Dizzle,” și a spus că speră să mai cânte împreună. Fanii prezenți la eveniment au scris pe twitter că au asistat la un moment epic. Aștept și eu unul asemenea.

johnny depp concert

Răbdător este și Lionel Richie cu jurnaliștii care-l întreabă ce operații are. Artistul a dezvăluit că și-a înlocuit un șold în urmă cu trei ani și face tratament pentru genunchi și glezne. Fostul solist Commodores a declarat într-un recent interviu că prețuiește tehnologia care-l ajută să fie mereu energic pe scenă și să se simtă ca omul bionic. Mă bucur sincer că e prețuit de fani în continuare.

Cel mai răbdător star este Lenny Kravitz. Celebrul cântăreț în vârstă de 50 de ani și fiica lui, Zoe, în vârstă de 25 de ani și-au făcut tatuaje identice.  Lenny Kravitz nu pierde nicio ocazie să arate cât e de mândru de faptul că are o mulțime de lucruri în comun cu fiica lui, pe care o puteți urmări în filmul DIVERGENT. Îi țin pumnii, să facă în continuare și hituri, să ne impresioneze cu cele mai bune idei.

Ceea ce vă doresc și vouă. Și nu uitați, până săptămâna viitoare, fiți calmi, să fie pace.

SHARE